- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Ipek de ılık süt içiyorduAyyy az cekmedik ela lalelerden
Bizim zamanımız da Ali ata bakıyordu
Ben cok asker çocuğu okuttum Mert alı Kürşad Mete cok olanlarBenim çocuğun adını askeri terim koysaydık ne olurdu acaba
Bende ilk senin topiğine gelmiştim belki hatırlarsınGüzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım beni mahcup ettin
Hepimiz birbirimize çok şeyler öğretiyoruz
Ben de 10 yıldır çok şeyler öğrendim sizlerden
Merhaba canım ben de seni gördüğüme çok sevindimBende çok sevindim seni gördüğüme
Çalışkan öğrencinin hali bir başka oluyorKız o ışık değil miydi
Ha ışık ha İpek Gönüller’ bir olsunKız o ışık değil miydi
Bugün nikini görünce tanıdım ve merhaba hayırlı olsun demek istedimBende ilk senin topiğine gelmiştim belki hatırlarsın
Benim büyik kızda izlemişti çok sevmiştiHayır kız film satın aldık tv den 5tl 1ay izleme hakkımız varmış.Oyuncak hikayesini izledik ev halkıyla Mısır patlattım cay kekYarında 2yı alacağız öyle sıkıldıkça alırız film izleriz
Merhaba ablaBugün nikini görünce tanıdım ve merhaba hayırlı olsun demek istedim
Merhaba canım
Ayyy evet yaaaaaa hem buraya takılıyorım hem kırmızı oda izliyorumhayirli aksamlar ..kirmizi oda bugün de beni benden aldi
Yaaaa ben hiç izlemedimhayirli aksamlar ..kirmizi oda bugün de beni benden aldi
Bizim ikinci bebe kız olsaydı arya olacakti
Bende küçük kızıma hamileyken demiştim eşime Arya olsun diye istememiştiBizim ikinci bebe kız olsaydı arya olacaktieşimde tam bir müzik aşıgi kendisi söz yazıyor ve kız olursa arya olacak demisti.
cok guzel ya ben el isi yapiyorum .bir yandanda izliyorum. dikkatli ol canim hasta olmamayaAyyy evet yaaaaaa hem buraya takılıyorım hem kırmızı oda izliyorum
Offff sanki grip olacam
Arya cok güzel bir isim birçok dilde de karşılığı var.Bizim ikinci bebe kız olsaydı arya olacaktieşimde tam bir müzik aşıgi kendisi söz yazıyor ve kız olursa arya olacak demisti.
muge anli ve bunu seyredince insanlardan korkmaya usaklastim.bitek cevre olarak bura varYaaaa ben hiç izlemedimÇok çabuk etkileniyorum
canim sendemi rahatsizlandin..yoksa iyimisinAl benden de o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?