- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Bizde inşallah kapatmışızdır ben kapattım ama eşimden haberim yokAllah isteyenlere versin biz çocuk faslini kapattık
tuce_tuce buryan seviyor mu misafirler sabahtan götür kasma kadar tok türüyor
Ben evde bağıra bağıra kapattım diyorumBizde inşallah kapatmışızdır ben kapattım ama eşimden haberim yokbüyük oğlum hala doyamadı kardeşe o kapatmamış kardeşini sevip sevip anne 3-4 yaşına falan gelince bir tane kardeşim olur değil mi deyip duruyor
Ismi ne ikincininBende çok beğenmiştim
Ahahha ilk kızımı eşim koydu 2. Yi ben hemde kendi adımla birlşkte
Bizde inşallah kapatmışızdır ben kapattım ama eşimden haberim yokbüyük oğlum hala doyamadı kardeşe o kapatmamış kardeşini sevip sevip anne 3-4 yaşına falan gelince bir tane kardeşim olur değil mi deyip duruyor
Kızlar gece gece ne güldüm sayenizdeBen evde bağıra bağıra kapattım diyorum
Hande MinaIsmi ne ikincininBizim ikiside ortak karar alındı.
Ya aslında ben hala düşünüyorum ameliyat hanede doktorum ameliyata başlamadan sordu bana bağlayalım mi diye Bende bilmiyorum biz esimle hic konusmadik dedim esin onayını almamız lazım dedi. şimdi düşünüyorum da neden daha önce eşimle hiç konuşmadık bu konuyu doktorda hiç söylemedi kontrollerde halbuki kordon kanindan falan hep bahsetti bu konuyu neden hiç açamadı diye ara ara kızıyorum doktora.Ben evde bağıra bağıra kapattım diyorum
Ama o iki ismide çok severim ismiyle yaşasin kuzukHande Mina
Amin canımAma o iki ismide çok severim ismiyle yaşasin kuzuk
Kv baskısı,sürekli sizin hayatiniza ortak olma çabası ve karışma sevdası yüzündense eğer bu durum, dua edicem.Boyle durumlarda çekirdek aile gibisi yok ya.Ustelik hamilesin.Sen uzulmemelisinİyi geceler kızlar
Canım sıkkın
Sizin sayenizde güldüm biraz
Sabah olsun da evine dönmek istiyorum
He sen yatıdasın sahiİyi geceler kızlar
Canım sıkkın
Ben bugün aldım 1.5grHesabimdaki para ile gram altın almadigima çok pişmanım.Biraz daha kararsızlık yasayip almaya niyet edersem 12 gramla açılışı yapicam.Hadi bakalım
Özel msj kutuma bakıyor bazen
Ne oldu narin kv canınımı sıktıİyi geceler kızlar
Canım sıkkın
Pazartesi plan yapalım akşamtuce_tuce hedefleri nezaman yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?