• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah isteyenlere versin biz çocuk faslini kapattık 😂
tuce_tuce tuce_tuce buryan seviyor mu misafirler sabahtan götür kasma kadar tok türüyor 🤣🤣
Bizde inşallah kapatmışızdır ben kapattım ama eşimden haberim yok 🙄büyük oğlum hala doyamadı kardeşe o kapatmamış kardeşini sevip sevip anne 3-4 yaşına falan gelince bir tane kardeşim olur değil mi deyip duruyor😯

Bizde inşallah kapatmışızdır ben kapattım ama eşimden haberim yok 🙄büyük oğlum hala doyamadı kardeşe o kapatmamış kardeşini sevip sevip anne 3-4 yaşına falan gelince bir tane kardeşim olur değil mi deyip duruyor😯
Ben evde bağıra bağıra kapattım diyorum 😀

Ben evde bağıra bağıra kapattım diyorum 😀
Ya aslında ben hala düşünüyorum ameliyat hanede doktorum ameliyata başlamadan sordu bana bağlayalım mi diye Bende bilmiyorum biz esimle hic konusmadik dedim esin onayını almamız lazım dedi. şimdi düşünüyorum da neden daha önce eşimle hiç konuşmadık bu konuyu doktorda hiç söylemedi kontrollerde halbuki kordon kanindan falan hep bahsetti bu konuyu neden hiç açamadı diye ara ara kızıyorum doktora.

Yorucu bir gündü,tek uykuyla akşamı yaptik ve kızımi uyuttum.Film açtık,heyecanlı yerinde başladı ağlamaya,kapadık.Bakalim yarın gün kaçta baslar.Tahmini iki hafta sonra İstanbul'a gidicez.Bir gün eş hatrina kv evine,bir hafta kendi aileme.
Bugün harcama yapmadık,kargo işleriyle uğraştım.Capraz kargo mağduru oldum.Ne sacma 🤷

İyi geceler kızlar
Canım sıkkın
Sizin sayenizde güldüm biraz
Sabah olsun da evine dönmek istiyorum
Kv baskısı,sürekli sizin hayatiniza ortak olma çabası ve karışma sevdası yüzündense eğer bu durum, dua edicem.Boyle durumlarda çekirdek aile gibisi yok ya.Ustelik hamilesin.Sen uzulmemelisin♥️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back