• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polo33 Polo33 Canımcım sağlığım yerinde çok şükür
Kırmızı oda için dedim
Beni de benden alıyor buradaki insanların hayat hikayeleri

Arya cok güzel bir isim birçok dilde de karşılığı var.
belki 3. Kız olur belli mi olur😍😍
Yavrularimiza saglik uzun omur versin 🙏Allah olmayanlara versin insallah ikinci 10 sene sonra Oldu 3. Sence kac sene de olur 🤣
Belki sana 3.de erkek gelir de müzik terimlerinden kurtulursun 🤣
Bende küçük kızıma hamileyken demiştim eşime Arya olsun diye istememişti🤪🤪🤪
arya güzel ama ya bizim kesin arya olacaktı benim oğlanlar iki isimli ilk isimlerini eşim koyuyor ikincileri ben 🤣

Yavrularimiza saglik uzun omur versin 🙏Allah olmayanlara versin insallah ikinci 10 sene sonra Oldu 3. Sence kac sene de olur 🤣
arya güzel ama ya bizim kesin arya olacaktı benim oğlanlar iki isimli ilk isimlerini eşim koyuyor ikincileri ben 🤣
Bende çok beğenmiştim 🥰🥰🥰

Ahahha ilk kızımı eşim koydu 2. Yi ben hemde kendi adımla birlşkte🤪🤪🤪

Ya ben çok halsizim bacaklarım filan ağrıyor 😩 bebeğin bu huzursuzluğu ile kv ler bir araya geldiler zorlanıyorum . 2 kez kahve yaptım bugün 2 kez çay 2 kez masa hazırladım topladım yarın hepsi 3 er kez olur

Ya ben çok halsizim bacaklarım filan ağrıyor 😩 bebeğin bu huzursuzluğu ile kv ler bir araya geldiler zorlanıyorum . 2 kez kahve yaptım bugün 2 kez çay 2 kez masa hazırladım topladım yarın hepsi 3 er kez olur
Kaç gün kalacaklar

Allah isteyenlere versin biz çocuk faslini kapattık 😂
tuce_tuce tuce_tuce buryan seviyor mu misafirler sabahtan götür kasma kadar tok türüyor 🤣🤣

Allah isteyenlere versin biz çocuk faslini kapattık 😂
tuce_tuce tuce_tuce buryan seviyor mu misafirler sabahtan götür kasma kadar tok türüyor 🤣🤣
Bence de yaaa sabahtan çıkın önce kahvaltı gezin dolaşın dönüşte de yemeği yiyin geçin eve yoldan tatlı evregidince yap bi kahve

Ohhhhhhhh missss bak buldum menüyü tuçe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back