- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
İsmin çok güzel ama yaİsmimi babam koymuş
Annem koysaydı ayşe fatma olurdu eski isimleri sever
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmin çok güzel ama yaİsmimi babam koymuş
Annem koysaydı ayşe fatma olurdu eski isimleri sever
Bende çok seviyorum tuce ❤İsmin çok güzel ama ya
Ben anladim Sen kadının öğlen uykusu açılsın diye kahve içirmeye gidiyosun eveBeklenti içine girmemeye çalışıyorum çocukla oynuyorlar doyuruyor yeter.Ben kalanını hallediyorum.Gündüz evde yokum zaten öğle arasıda dolaşıyorum onları yemek yiyip geri geliyorum.Öğlen kahve içtik
Buğday yapınca takar bence bir 2.5luk altınEvet onlara gitmek istemiyor hiç zaten ağlıyor Dişi de patlamış ama birkaç gün daha devam eder sanırım . Yarın kv buğday yapacak heveslendi . Altın filan yok getirmemiş birşey. Bebeğe de birşey getirmemiş şaşırdım biraz
Bitti bitti de dersten doğru mutfağa girdim. Küçüğün doğumgünü pastasını hazırlamaya. Sonra yemekti vs ancak oturdumboza dersin bitmedimi nerdesin?
Merhaba Özrengin. Benim için forumun bu bölümünün lideri sensin. Çok şey öğrendim senin birikim topiclerinde. Seni burada gördüğüme cok sevindim.Hayırlı olsun topiğiniz bol bereketli birikimler dileğiyle...
Eşimin dayısıda müzik öğretmeni kızı ezgi
Nota ritim falanmıEşim müzikçi
Ben sınıf öğretmeniyim bana kalsa Ela lale koyardım
Ablamın adı Ezgi
Amin cnm cümlemizin çocuklarını .Eşimin dayısıda müzik öğretmeni kızı ezgi
Müzükçilerin birer ezgisi var ❤allah bağışlasın
Kız bendeSeni hiç azra gibi hayal etmiyordum nedense
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım beni mahcup ettinBitti bitti de dersten doğru mutfağa girdim. Küçüğün doğumgünü pastasını hazırlamaya. Sonra yemekti vs ancak oturdum
Merhaba Özrengin. Benim için forumun bu bölümünün lideri sensin. Çok şey öğrendim senin birikim topiclerinde. Seni burada gördüğüme cok sevindim.
Hayır kız film satın aldık tv den 5tl 1ay izleme hakkımız varmış.Oyuncak hikayesini izledik ev halkıyla Mısır patlattım cay kekYarında 2yı alacağız öyle sıkıldıkça alırız film izleriz
Azra yeni nesilde cok kullanılan bir isim bende hiç büyük Azra görmedim Azra akın dan baskaSen ne olarak hayal ettin
Elif isminide çok severimAzra yeni nesilde cok kullanılan bir isim bende hiç büyük Azra görmedim Azra akın dan baska
Ben nedense Elif diye düşünmüştüm
TugayBenim çocuğun adını askeri terim koysaydık ne olurdu acaba
Bende çok sevindim seni gördüğümeGüzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım beni mahcup ettin
Hepimiz birbirimize çok şeyler öğretiyoruz
Ben de 10 yıldır çok şeyler sizlerden