• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beklenti içine girmemeye çalışıyorum çocukla oynuyorlar doyuruyor yeter.Ben kalanını hallediyorum.Gündüz evde yokum zaten öğle arasıda dolaşıyorum onları yemek yiyip geri geliyorum.Öğlen kahve içtik😂
Ben anladim Sen kadının öğlen uykusu açılsın diye kahve içirmeye gidiyosun eve 🤣

Evet onlara gitmek istemiyor hiç zaten ağlıyor ☹️ Dişi de patlamış ama birkaç gün daha devam eder sanırım . Yarın kv buğday yapacak heveslendi . Altın filan yok getirmemiş birşey. Bebeğe de birşey getirmemiş şaşırdım biraz
Buğday yapınca takar bence bir 2.5luk altın😂

boza boza dersin bitmedimi nerdesin?
Bitti bitti de dersten doğru mutfağa girdim. Küçüğün doğumgünü pastasını hazırlamaya. Sonra yemekti vs ancak oturdum
Hayırlı olsun topiğiniz bol bereketli birikimler dileğiyle...😀
Merhaba Özrengin. Benim için forumun bu bölümünün lideri sensin. Çok şey öğrendim senin birikim topiclerinde. Seni burada gördüğüme cok sevindim.

Bitti bitti de dersten doğru mutfağa girdim. Küçüğün doğumgünü pastasını hazırlamaya. Sonra yemekti vs ancak oturdum

Merhaba Özrengin. Benim için forumun bu bölümünün lideri sensin. Çok şey öğrendim senin birikim topiclerinde. Seni burada gördüğüme cok sevindim.
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım beni mahcup ettin 🙈
Hepimiz birbirimize çok şeyler öğretiyoruz
Ben de 10 yıldır çok şeyler öğrendim sizlerden 😍

okyonus okyonus nerdesin oturdun korona mı düşünüyorsun
E Esila09 sende yoksun
Hayır kız film satın aldık tv den 5tl 1ay izleme hakkımız varmış.Oyuncak hikayesini izledik ev halkıyla Mısır patlattım cay kek😂Yarında 2yı alacağız öyle sıkıldıkça alırız film izleriz 😀

Azra yeni nesilde cok kullanılan bir isim bende hiç büyük Azra görmedim Azra akın dan baska😂😂
Ben nedense Elif diye düşünmüştüm 🤣🤣
Elif isminide çok severim
Babacagızımın eski flörtünün ismi falan mı acaba bana niye azra ismini koymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back