- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
NarinNarin sen kv de misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kv gidersePazartesi plan yapalım akşam
Tabi zorla yemeğe çağırılıp yatıya kalmaya zorlandıNarinNarin sen kv de misin
YA gider mi acaba gitmezse de yapalımKv giderse
Of yüksek yaa Böyle diyorum sonra almadigima pişman olucam biliyorum.Eriyor para tlde.Erimesin ama harcamayayimda.En iyisi birikim.Az örnek alayım siziBen bugün aldım 1.5gr hamde 539 dan
Oha kaçırdımTabi zorla yemeğe çağırılıp yatıya kalmaya zorlandı
Alalım alalım maaş günü hemen altın alacağım ben durmuyor yerinde bütçe yapamadım bak dahaOf yüksek yaa Böyle diyorum sonra almadigima pişman olucam biliyorum.Eriyor para tlde.Erimesin ama harcamayayimda.En iyisi birikim.Az örnek alayım sizi
Bizim maaştan kalmaz sanırım.Kartlar cok gelecek.Kira krediler bide araba muayenesi çıktı.Diger ayda kasko sigorta varAlalım alalım maaş günü hemen altın alacağım ben durmuyor yerinde bütçe yapamadım bak daha
Bu ay ben mtv ödeyeceğim . Dur bakalım allah Kerim az çok demeden kenara at senBizim maaştan kalmaz sanırım.Kartlar cok gelecek.Kira krediler bide araba muayenesi çıktı.Diger ayda kasko sigorta var
ARabam yok derdim yokkkBizim maaştan kalmaz sanırım.Kartlar cok gelecek.Kira krediler bide araba muayenesi çıktı.Diger ayda kasko sigorta var
Teşekkür ederim canım.geldik bu akşamda diyor ki yarın gece de kalınyaaa sabırrrKv baskısı,sürekli sizin hayatiniza ortak olma çabası ve karışma sevdası yüzündense eğer bu durum, dua edicem.Boyle durumlarda çekirdek aile gibisi yok ya.Ustelik hamilesin.Sen uzulmemelisin
MaalesefHe sen yatıdasın sahi
Evet kalma ısrarı çok canımı sıkıyorNe oldu narin kv canınımı sıktı
Eşimin harcırah var o yapılırsa onla alırım diyorum.Maas benim kalmaz ama nasip Sağlık olsunBu ay ben mtv ödeyeceğim . Dur bakalım allah Kerim az çok demeden kenara at sen
Acele etme bakarsın bi plan yaparız bütçeler için 2000 TL kalıyordu benim en son öyle bakmıştım . Ama şimdi kesin eksiye girmeye başlarızEşimin harcırah var o yapılırsa onla alırım diyorum.Maas benim kalmaz ama nasip Sağlık olsun
Bebe mi uyumadı? Benimki de uyanp uyanıp duruyor. Öyle bakıyor sanki sabah oldu. Cok uykum var.Saat 1 den beri ayaktayız gerildim artık