- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Biz tempo tutup alkışlarsak hopluyorHoplamaya usenmiyormu
Biz tempo tutup alkışlarsak hopluyorIlgilenmezsek çığlık atıp ağlıyor alın beni diye kollarını açıyor
Çok tatlı yaaaBiz tempo tutup alkışlarsak hopluyorIlgilenmezsek çığlık atıp ağlıyor alın beni diye kollarını açıyor
Spor spordur canısı evin içi dışı her yerde oluraçıklamalar bitti siyaset başladı...
ciciler alanlar ğüle ğüle iyi ğünlerde kullansın...altınlar da bereketli olsun...
zeyno ben buğün evi turladım..evin içinde yürüyüş yaptım yani.100 ğ vermişimdir ...
alt katımızda patatesçi var.10 tl lik patates aldık.
ay siz yazıyorsunuz ya.....pek ğüldüm şimdi kendime...
bir de menü söyliyiim...fikir olur belki.
dünkü:kıymalı tarana çorbası ve kuru patlıcan ve kuru kırmızı biber dolması...
bu ğünkü:kuru dolma paçanğa böreği çıkolatalı bisküvi..
Canım bence tatlı mide bulandırır seni spor çarpmıştırAyy geldim sporumu yaptımLimonlu sodamı içiyorum ama miğdem kötü ya tatlı yemiyorum ya miğdem bulanıyor tadım yok hiç
Yok kız tatlı yiyememe halsizliği bu ben nerde olsa bilirimCanım bence tatlı mide bulandırır seni spor çarpmıştır
Küçücuk boyuyla bizi parmağında oynatıyorÇok tatlı yaaa
Sende kendimi görüyorum çocuk konusundaKüçücuk boyuyla bizi parmağında oynatıyor
Dayan garii son 2 gün yiyeceksin inşallahYok kız tatlı yiyememe halsizliği bu ben nerde olsa bilirim
Kilo verdiysek ne yiyeceksin?Carsamba ben evdeyim kilo verdiysem poğaça kısır bisküvi pastası yapayım diyorumDayan garii son 2 gün yiyeceksin inşallah
Kilo verdiysek ne yiyeceksin?Carsamba ben evdeyim kilo verdiysem poğaça kısır bisküvi pastası yapayım diyorum4-5 pogaca 1 dilim pasta 1 kase kısır yerim Ayyy yada pizzami yapsam
Iyi bisey mi kötü bişey miSende kendimi görüyorum çocuk konusunda
Yaaaa bir gün serbest beslenilmiyormu?Ev poğaçası ben 4-5tane yerim 3 lokma zaten teki puf puf
Kız şaka yapıyorsun değil mi
10 günü heba edersin normal diyete devam çok özlediğin BİR tane bişeydenölçülü ye
Çok güzel birseyIyi bisey mi kötü bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?