Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzz çerez gibi kesme şekermi yiyiyorsunAllahtan o cipsi sevmem haşhaşlısını severim Önce oğlus gibi cipsi yalayıp sonra yemeyi çok severim Haaa yanına bide cola
Bence de ya ,valla ben hareketli çocuk severim,benimki de öyle saniye durmazEvet cok tatli dogru diyor
Bence çok yaramaz çok fena eşim aynı sana ve babaannene çekmiş fena bu diyor
Heee tabi kayınvaliden çok hırlıBence çok yaramaz çok fena eşim aynı sana ve babaannene çekmiş fena bu diyor
At mıyım kız ben kesme şeker yiyeyimKızzz çerez gibi kesme şekermi yiyiyorsunAllahtan o cipsi sevmem haşhaşlısını severim Önce oğlus gibi cipsi yalayıp sonra yemeyi çok severim Haaa yanına bide cola
Yok kızzz benim BabannemHeee tabi kayınvaliden çok hırlı
Öyle olursa ben bir gündem önce hazırlıklara başlarım sabahta erkenden kalkar başlarım yemeğe6 gn diyet 1 gün serbest yiyoruz biz eşimle başlamıştık 1 hafta yaptık sonra hasta olduk
Sağol canımdaha güzelleri senin olsunZeynolin44 aldiklarin hayırlı olsun
@Kmsl Hnd sarı kızların bereketli olsun
tuce_tuce yaaa maşallah senin oğlana pek sevimli görünüyor
@Cankusunannesi bir tane ponçik de sen de gördüm yaa Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını
Zayıfsın ya yersin belkiBenim oğlum çok seviyor şekerliği saklıyoruzAt mıyım kız ben kesme şeker yiyeyim
Gerçekten mi ayyyZayıfsın ya yersin belkiBenim oğlum çok seviyor şekerliği saklıyoruz
Beni delirtmemek için uğraşıyor yazıkCok biliyo o
Anladım canım annesi çokmu hırlı senin tarafa benzetiyor.Kötü huylar baba tarafından iyi huylar ana tarafından alınır söyle kocanaYok kızzz benim Babannem
Anlıyorumben başka birşey için dedin kızz Zeynolin44 beni anlar
Serbestte ne yiyorsunuz o gün kilonuzu nasıl etkiliyor6 gn diyet 1 gün serbest yiyoruz biz eşimle başlamıştık 1 hafta yaptık sonra hasta olduk
Anlıyorum
Kv çok mutludur şimdi kaptı 1000 TLAnladım canım annesi çokmu hırlı senin tarafa benzetiyor.Kötü huylar baba tarafından iyi huylar ana tarafından alınır söyle kocana
Bende kapsam gece sevincime yatamamKv çok mutludur şimdi kaptı 1000 TL
E Esila09esila selam..sen belediyeciydin dii mi.cailliğimi bağışla.sana bir şey soracağım...
caddelerde daracık kaldırımlara bile park eden oto lara çok rastlıyorum.oto yolundan devam etmek zorunda kalıyorum-ruz.ep şikayet edesim ğeliyor. fotolarını bile çekmişliğim var ..fakat denizi bırakıp bu dönemde belediyeye de itmek istemiyorum...şikayet için bir bölüm varmı..ya da tel no...
tabii ki ben başka ildeyim ...bana bir yol ğösterir misin
bir de fotonun çekildiği ğün mü başvurulması ğerekiyor