Kızzzz esila ciğer dedin canım kuzu ciğer istedi benim yaaaYa adam sigara icmeyin diyor benim etrafimda sigara katrani cigeri koruyomus virus etkilemezmis hastahanede bilmem kim de soyledi sigara icen hasta yokmus diyen bir grup var
Biraz devam ediyormuş o hisİyiyim diyorum. Tam kalkıyorum bişey yapayım diye elim ayağım güçsüzleşiyor zor atıyorum kanepeye kendimi 2 gün kaldı karantina bitecek ama düzelmiyorum sankş
Tek oğlan evi paşasıÇok güzel cnm güle güle kullan
Tuğçe paramız yok diyemiyormu kocan
Yani nasıl bir dusUnce tarzı anlamıyorum tek çocuğu kocanmi. 10 gün sonra ara kayınpederini eksiye girdik paramızı gönder de
Bereketli olsun canim
Hafta sonu 2 saat dışarı çıkıyorduk eşimle oda bitti artıkNe dedin kız bişey anlamadım
Cuma 21 de evde oturmaya başlıyoruz pazartesi sabah 5 de çıkıyoruz
Hoş biz hep evdeyiz
Abla bende bu hafta karışık dolma yapacağım ellerine sağlık afiyet olsunaçıklamalar bitti siyaset başladı...
ciciler alanlar ğüle ğüle iyi ğünlerde kullansın...altınlar da bereketli olsun...
zeyno ben buğün evi turladım..evin içinde yürüyüş yaptım yani.100 ğ vermişimdir ...
alt katımızda patatesçi var.10 tl lik patates aldık.
ay siz yazıyorsunuz ya.....pek ğüldüm şimdi kendime...
bir de menü söyliyiim...fikir olur belki.
dünkü:kıymalı tarana çorbası ve kuru patlıcan ve kuru kırmızı biber dolması...
bu ğünkü:kuru dolma paçanğa böreği çıkolatalı bisküvi..
yazılanlara bakılırsa bu afta erkes kuru dolmacı :)Abla bende bu hafta karışık dolma yapacağım ellerine sağlık afiyet olsun
Edirne ciğerKızzzz esila ciğer dedin canım kuzu ciğer istedi benim yaaaYanına soğan salatası
Kızzzz esila ciğer dedin canım kuzu ciğer istedi benim yaaaYanına soğan salatası
Ayyy kaç yaşında şuanyazılanlara bakılırsa bu afta erkes kuru dolmacı :)
oğlana darılma.....dökecek...çizecek...kıracak.ben uzuuun bir süre buzdolabındaki elinin kir izlerini silmemiştim : )
bilerek.
11 e ğirdiAyyy kaç yaşında şuan
Yaaa maşallah11 e ğirdi
eslia. selam....erkese iyi akşamlar....
Bazı insanlar eğitilmez gerçektenGörümcemler yine nişana gitmişler
Görümcemler yine nişana gitmişler
Bazı insanlar eğitilmez gerçekten
Böyleleri niye covid kapmıyor sizceHay anasini arkadas ya
Yok anam yok biz akillanmayiz
Bize gel ozaman cennet mahallesi 2.sezon bizim evde çekiliyorBizim ev panayır yeri gibi
Böyleleri niye covid kapmıyor sizce
Bize gel ozaman cennet mahallesi 2.sezon bizim evde çekiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?