• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
açıklamalar bitti siyaset başladı...

ciciler alanlar ğüle ğüle iyi ğünlerde kullansın...altınlar da bereketli olsun...

zeyno ben buğün evi turladım..evin içinde yürüyüş yaptım yani.100 ğ vermişimdir ...

alt katımızda patatesçi var.10 tl lik patates aldık.

ay siz yazıyorsunuz ya.....pek ğüldüm şimdi kendime...

bir de menü söyliyiim...fikir olur belki.

dünkü:kıymalı tarana çorbası ve kuru patlıcan ve kuru kırmızı biber dolması...

bu ğünkü:kuru dolma paçanğa böreği çıkolatalı bisküvi..
Spor spordur canısı evin içi dışı her yerde olur
Herkes kuru dolma yapmış 👍
Yarın niyetim içli köfteydi ev halkı normal köfte istiyor tanerin ellerinden öper köfteler

Cay meyve faslı bitti kendimi yatak odasına kitledim cocukları eşime havale edip :KK14:
3 br cay ile 2 kuru incir yedim
1 parca mandalina
1 dilim armut da var :kızgın:

esila selam..sen belediyeciydin dii mi.cailliğimi bağışla.sana bir şey soracağım...

caddelerde daracık kaldırımlara bile park eden oto lara çok rastlıyorum.oto yolundan devam etmek zorunda kalıyorum-ruz.ep şikayet edesim ğeliyor. fotolarını bile çekmişliğim var ..fakat denizi bırakıp bu dönemde belediyeye de itmek istemiyorum...şikayet için bir bölüm varmı..ya da tel no...

tabii ki ben başka ildeyim ...bana bir yol ğösterir misin

bir de fotonun çekildiği ğün mü başvurulması ğerekiyor

Bugün harcama yok 💪
Yarın bebişin kontrolü var muayene odemicez ama ekstra bişey çıkmaz inşallah.Maas cuma günü yatar diye umuyoruz bebegin bezi azaldı sıvı yağ,toz seker, kağıt ürünler v.s azaldı bunlar hep büyük kalemler🙄birde kuru fasulye ve nohut almam lazım 1 er kilo alsam yeter bocekleniyor fazlasi.Evde vardı ama boceklendi sıcaklarda tekrar da almadim havalar iyice soğusun öyle alırım diye.

Kilo verdiysek ne yiyeceksin?Carsamba ben evdeyim kilo verdiysem poğaça kısır bisküvi pastası yapayım diyorum 😂4-5 pogaca 1 dilim pasta 1 kase kısır yerim😂Ayyy yada pizzami yapsam😁
😱😱😱
Kız şaka yapıyorsun değil mi :KK57:
10 günü heba edersin normal diyete devam çok özlediğin BİR tane bişeyden :KK48:ölçülü ye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back