Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zevkle koparir bir güzelde ezerdibakalım bizim bebiş hangi serüvenler izletecek bizeDimi yaaa Meyve olsa onu da hallederdi
Oğlusun okul uzaktan eğitime geçtiAçıklama olmadı daha dimi
Bizim ev panayır yeri gibiZevkle koparir bir güzelde ezerdibakalım bizim bebiş hangi serüvenler izletecek bize
İyiyim diyorum. Tam kalkıyorum bişey yapayım diye elim ayağım güçsüzleşiyor zor atıyorum kanepeye kendimi 2 gün kaldı karantina bitecek ama düzelmiyorum sankşNasılsın penguen
Çok güzel cnm güle güle kullanKızlar bugün de kendimi sevindirdim Eki Görüntüle 2730499 Eki Görüntüle 2730501
Tuğçe paramız yok diyemiyormu kocan500 ü eksiden
Bereketli olsun canimSelam kizlar annemdeyim eve gececem birqzdan
1 ceyrek 730 tl
1 Gram 448 tl (kizimin hesabina aldim)
tuce_tuce eklersin canim aralik ayi birikimi 1 ceyrek 1 gram
Gecmisi aksam okuyacagim kizlar
Evet haftasonu tam zamanlı yasak 2 gün boyuncaŞimdi cuma akşam 21de yasak başlıyor gün gün çıkış yasak pazartesi sabah çıkılıyor doğrumu anladık
Şimdi cuma akşam 21de yasak başlıyor gün gün çıkış yasak pazartesi sabah çıkılıyor doğrumu anladık
Ne dedin kız bişey anlamadımŞimdi cuma akşam 21de yasak başlıyor gün gün çıkış yasak pazartesi sabah çıkılıyor doğrumu anladık
Ruhum daraldı
Aşı gelecek diye sanki millet iyice saldı kendini
Allahım şu aşı ile bu kabus son bulsun artık
Bu iyi oldu kv durmuyordu bahçeli evine gidip geliyordu eşim kızıyordu dinlemiyordu şimdi evinde otururEn cok 65 yasa toplu tasima yasagina guldum
Bak sen tantanaya simdi
Bu iyi oldu kv durmuyordu bahçeli evine gidip geliyordu eşim kızıyordu dinlemiyordu şimdi evinde oturur