- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Sevindim ozamanÇok güzel birsey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim ozamanÇok güzel birsey
Hadi bu hafta ye kız kıyamadım sanaYaaaa bir gün serbest beslenilmiyormu?Ev poğaçası ben 4-5tane yerim 3 lokma zaten teki puf puf
Bu seferlik olsun valla insanın psikolojisin iyi olması lazımHadi bu hafta ye kız kıyamadım sana
Ama ödüllerde hep böyle bonkör düşünme
Tamam olsun kız yee senin kilon çok değil hem yavaş yavaş verirsinBu seferlik olsun valla insanın psikolojisin iyi olması lazım
HoşgeldinKonumuz ödülÇarsamba tartınıp kendimizi ödüllendiriyoruzÖdül düşündünmüBurdayım bebişim
Profiterol yapıyorlar masterchefte . Bizde eşimle bir dedikodu var da onu kaynatıyoruz
Ben az önce iki dilim soğuk baklava yedim kız benim tartı günüm bugündüHoşgeldinKonumuz ödülÇarsamba tartınıp kendimizi ödüllendiriyoruzÖdül düşündünmü
Aaa kaç kilo verdin?Darısı bizim ödüleBen az önce iki dilim soğuk baklava yedim kız benim tartı günüm bugündü
Beni güldürüyorsunÇocuklar pizza istiyor çarşamba yapar 2 dilim yerim
Diyette olduğum için 1 dilim 1 dilimde ödül
Tartiliyiorum her gün nerdeyseguncelliyorum altta sürekli bugün 63.1 ciktm bu hafta çok kaçamak yaptm ya pek veremedim ama almadm da güzel bı haftaydi benim içinAaa kaç kilo verdin?Darısı bizim ödüle
E Esila09 bak abi bebeğe salty ne diyorZeynolin44 aldiklarin hayırlı olsun
Kmsl Hnd sarı kızların bereketli olsun
tuce_tuce yaaa maşallah senin oğlana pek sevimli görünüyor
Cankusunannesi bir tane ponçik de sen de gördüm yaa Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını
Gülersin tabi 46kg insansın 1 tepside yersin senBeni güldürüyorsun
ben başka birşey için dedin kızz Zeynolin44 beni anlarGülersin tabi 46kg insansın 1 tepside yersin sen
Bence çok yaramaz çok fena eşim aynı sana ve babaannene çekmiş fena bu diyorEvet cok tatli dogru diyor