• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim kendine toplu sigara aldı 150 tl

Bu bütçemize dahil mi 😅

Bir de çocuğa bez aldık 50 tl

Mutfak harcaması olarak birşey harcamadım çarşamba pazara gidip harcıcam ☺️

Evi süpürüp sildim toz aldım
Banyo wc temizledim
Yıkanan çamaşırları astım bulaşıkları yerleştirdim
Yemeğimizi fırına attım pişiyor

Şuan tek istediğim çocuk uyuyunca bir bardak sıcak çay içebilmek

Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 kş tulum peyniri
1 kş lor
4 yeşil zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
Domates salatalık

Ara
Kekin dibini sıyırdım:KK70:

Aksam
1 kuru biber
1 kuru patlıcan dolması
3 yaprak sarma
1 kase dereotu cacığı
Acı biber:KK8:

Su ölçemedin epey içtim daha içerim
Yeni cicilerimle yürüyüşe çıktım zalım yağmur kursağımda bıraktı 25 dk yürüyebildim :KK61:

Kizi annemde uyutup buyuk kizimla markete gittik 458 tl harcadik 🙄🙄onlari eve koyduk tekrardan anneme gittik

Kiz uyandi yemegimizi yedik geldik evimize ust bas degistirdik derken yeni oturdum

Yarinda pazar var gidip eksikleri alirim 150 civari tutar daha 1 hafta evden cikmak ve para harcamak yok 😂😂😂

230 elektrik
75 su
50 kizin telefon faturasi odendi🤭🤭🤭

Kizi annemde uyutup buyuk kizimla markete gittik 458 tl harcadik 🙄🙄onlari eve koyduk tekrardan anneme gittik

Kiz uyandi yemegimizi yedik geldik evimize ust bas degistirdik derken yeni oturdum

Yarinda pazar var gidip eksikleri alirim 150 civari tutar daha 1 hafta evden cikmak ve para harcamak yok 😂😂😂

230 elektrik
75 su
50 kizin telefon faturasi odendi🤭🤭🤭
Oh oh iyi harcamışsın sende
Geçen hafta harcamayınca normal

Bu gün ki acım çok büyük 😭 giden gitti birde evi süpürürken koltuk biraz önde kalmış benim bebe de arkasında sürünerek geçmiş sadece 1 dk pilava su koyuyordum😭

Bana çok tanıdık görüntü :halay: oğlum ayaklandığından beri aynı böyle büyük saksıma düşman. En sonunda bitkiyi köşeye koyu etrafını 3lü sehpayla çevirdim

İnternetim yoktu yazamadım 122 lira harcamışız. Eşimin sigarası yok ama için. Hep mevsim meyve ve sebzesi var alışverişte.

Tereyağ peynir pirinç fasulye ceviz memleketten. Et kurbandan. Alacak çok ihtiyacımız olmuyor iki kişiyiz. Alsak bile iki kişilik az az alıyoruz çok harcamamız olmuyor mutfak için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back