🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para harcamamak için evde stokları tüketmek evettt çok mantıklı
Aslında evde her şey var buzluk dolu et tavuk kıyma ama ben hiç birini istemiyorum
Alt kattan karnabahar yemeği kokusu geldi midem o kadar kötü oldu ki inş yemek yiyebilirim
Sizlerdede oluyor mu ya alt kattan yemek kokusu geliyor mutfağa en sevmediğim şey

Buzlukta barbunya vardı 1 paket çıkardım onu pişiriyorum şimdi
Yanınada makarna yapıcam yoğurt salata yeter
Kocama dedim ki telefonda sen 3 ekmek yoğurt ve çiğ köfte al narin zaten harcamıyor o kazanacak bari yiyelim biz

Akşama parça yemekler var onları bitiririz diye düşündüm. Yarın yeni yemek yaparım

Bugün duşakabini detaylı temizledim cifle.

bir de ocakta mısır közledim yedik :) Başka da bir iş yapmadım valla

Harcamasız kapatıyoruz günü

Yarın yumurta, yoğurt mayalamak için süt, bir de damacana su alacağız.

Ucu ucuna 300 lira limitini doldurmuş olacağım.

Zaten birincilik gibi bir hayalim yoktu çünkü bu hafta büyük kalemler vardı mecbur alınacak. En azından gereksiz birşey almadım

Darısı haftaya

Ben tam.anlayamadigim icin soruyorum. Bu mesajlari.begendigimiz yerdeki bu isaret ne anlama geliyor? Yani hangi durumlarda kullaniliyor? Benim bugune kadar kk da gördügüm kadariyla bu ifade,tartismalarda ve saygisizlik boyutuna ulasmis mesajlarda kullaniliyor. Ben baska.bir arkadasa.cevaben bir sey yazmisim cok normal konusulacak.bir konu. Baska.bir arkadas.da bu isareti koymus. Amacim cidden polemik.ve tartisma.degil ki zaten tarzım degil.sadece anlamaya calisiyorum
Neden.benim.mesajima.bu ifade kullanildi.acaba? Ha yazdigima katilmiyorsaniz da begenmeden gecersiniz cok.basit yani.Ya da kibar bir sekilde cevap yazip katilmadiginizi belirtirsiniz. Herkes aynindusunmek zorunda defil.Benim.de katilmadigim gorusler yazilar oluyor.burda ,hepsine bu ifadeyi mi.kullanmaliyim anlayamadim ben.mesela bir arkadas cocuguna cikolata yedirdigini yazsa ben de bu ifadeyi kullansam uygun olur mu ? Bunu merak ettim.Ben sadece birikim amaciyla.burdayim.baska.bir amacim.yok. saygi.cercevesinde de soylenilen ve yazilan her seye acigim.

Bugün ki menüm
Sabah
1 yumurta omlet
Biraz lor, peynir
4 zeytin
1 lokma tereyağı bal
Domates,salatalık ,maydanoz
1 dilim buğday ekmeği
3 br cay

Ara
Form çayı
Kuru dut
Kuru üzüm

Akşam
1 kepçe yayla çorbası
6 kş fellah köfte
Salata, acı biber
1 br ayran

1 saat yürüdüm
Su 2 lt olmak üzere

Dur foto geliyor
Ay öğlen seninle konuştuk ya sonra ne Kadar uzun zamandır ertelediğim avukat işini hallettim okuldan bir arkadaşım vasıtasıyla. Araya pandemi girmiş olmasaydı sandığımızdan daha hızlı ilerlermiş zaten ciddi ve takibi de kolaymış . Keşke şimdiye kadar bu kadar beklemeseymişim gerçi seninle taaa o zaman konuşmuştuk neyse kısa zamanda çözülecek hak yerini bulacak inşallah. Sonra uyuduk biraz ay msjını sonradan gördüm neyse peynir şahane oldu bu kez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…