Aynen dediğin gibi oluyor canım yogurtlu makarna istedi yaptım yedim sonra çok kötü oldum elimde kolumda derman kalmadı kendimi yataga zor attım.Bugünde karnıma agrı giriyor sürekli geziyor sankiSağol canm.Sen nasılsın,?ara ara yarim yamalak okumaya çalıştım seni merak ettim ama sen lütfen iyi dinlen ev işlerine el sürme cidden toparlanamazsin,birgun iyi hissediliyor ertesi gün yorgan döşek yatırıyor iyiyim diye işlere koyulma sakin sadece dinlen
Herkes aynı şeylerden bahsediyor vücutta yürüyor sanki hergün başka yerde diyorlarAynen dediğin gibi oluyor canım yogurtlu makarna istedi yaptım yedim sonra çok kötü oldum elimde kolumda derman kalmadı kendimi yataga zor attım.Bugünde karnıma agrı giriyor sürekli geziyor sanki
Ay öğlen seninle konuştuk ya sonra ne Kadar uzun zamandır ertelediğim avukat işini hallettim okuldan bir arkadaşım vasıtasıyla. Araya pandemi girmiş olmasaydı sandığımızdan daha hızlı ilerlermiş zaten ciddi ve takibi de kolaymış . Keşke şimdiye kadar bu kadar beklemeseymişim gerçi seninle taaa o zaman konuşmuştuk neyse kısa zamanda çözülecek hak yerini bulacak inşallah. Sonra uyuduk biraz ay msjını sonradan gördümneyse peynir şahane oldu bu kez
Hahah haydi bakalımAa iyi yaptin
Evet tas gibi peynir oldu
Yeni sutcu buldum o yogurt olacak sansi yok
Bizde çiğ köfte partisi yapacağızYarın öğlen çorba yapacağım çocuğa yemek var bende kereviz kaldı öğlen onu yerim. Yarın akşam iş çıkışı eşim gelirken kokoreç alacakCeyrek,yarım,tam nekadar yersiniz dedi hepimize yarım al yeter dedim çeyrekte az gelir Ayran aldım litrelik ayranla yeriz
Yazık kızzz adamaBugün pasta al dedi eşim canı istemiş.AlmadımBisküvi yesin
Kız süt al süüüüüt kendin yap yoğurdunuYarın öğlen çorba yapacağım çocuğa yemek var bende kereviz kaldı öğlen onu yerim. Yarın akşam iş çıkışı eşim gelirken kokoreç alacakCeyrek,yarım,tam nekadar yersiniz dedi hepimize yarım al yeter dedim çeyrekte az gelir Ayran aldım litrelik ayranla yeriz
Yemek yedin miKız süt al süüüüüt kendin yap yoğurdunu
Yapıyorsun sanki arada gerçi
Ev yoğurdu ayranı gibisi yok
Alaydın keşkeBugün pasta al dedi eşim canı istemiş.AlmadımBisküvi yesin
Biraz yedim canımYemek yedin mi
Oğlana hamile kalmadan önce ölmemek için yemek yerdimBiraz yedim canım
Yaşayacak kadar
Bende meyve yicem mandalina ve ayva çok iyi geliyor
Vicdansız sabuhaBugün pasta al dedi eşim canı istemiş.AlmadımBisküvi yesin
Ne yazık be magnolia yemiş onu anlatıyor ay efendim dün çok gelmiş büyükmüş porsiyonYazık kızzz adama
AyyyyyNe yazık be magnolia yemiş onu anlatıyor ay efendim dün çok gelmiş büyükmüş porsiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?