• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
NarinNarin NarinNarin narin arkadaşım miden nasıl
okyonus okyonus nasıl gidiyor diyet
@Kmsl Hnd nasılsın can ım
Cedric1003 Cedric1003 umarım aşı bulununca ilk aşılananların arasında öğrenci ve öğretmenler olur da normal eğitim devam eder eşimi kızımın öğretmenini gördükçe çok üzülüyorum çok daha yorucu ve daha az verimli canlı dersler ayrıca cocuklar saatlerce pc bakıyor kızım 9.50 den beri pc başında:KK61:
Bu canlı ders olayı hep cok yorucu hem verimsiz . Cok üzülüyorum imkansız ailelerin çocukları iyice geriliyor akıllı telefon icin uygulama gönderdim tv si flash kabul edenlere flash verdim daha ne yapabilirim bilmiyorum 🤷‍♀️
ben 830. Başlatıp 10 da kahvaltı arası veriyorum 1 saat sonra tekrar başlayıp 12.20 de bitiriyorum aralıksız asla olmuyor yazık çocuklara
Trendyol batağına düşen kardeşlerim nasılsınız bugünü de geçirsem kurtuluyorum almayacagim😂

Bu canlı ders olayı hep cok yorucu hem verimsiz . Cok üzülüyorum imkansız ailelerin çocukları iyice geriliyor akıllı telefon icin uygulama gönderdim tv si flash kabul edenlere flash verdim daha ne yapabilirim bilmiyorum 🤷‍♀️
ben 830. Başlatıp 10 da kahvaltı arası veriyorum 1 saat sonra tekrar başlayıp 12.20 de bitiriyorum aralıksız asla olmuyor yazık çocuklara
Trendyol batağına düşen kardeşlerim nasılsınız bugünü de geçirsem kurtuluyorum almayacagim😂
Ben 2 plak ve pikap aldım.40tl cek yollamışlar bana onuda harcayın ziyan olmasın diyorum ne alsam😂Oğlus şarjlı fırça istiyor bizim var onun yok belki ondan alırım aslanıma dişide sallanıyor zaten😂

Ben 2 plak ve pikap aldım.40tl cek yollamışlar bana onuda harcayın ziyan olmasın diyorum ne alsam😂Oğlus şarjlı fırça istiyor bizim var onun yok belki ondan alırım aslanıma dişide sallanıyor zaten😂
Ahhh o kuponlar zaten bizi bitirdi kanma kanına giriyorlar . Benimkilerde oyuncak istiyordu sepette duruyor almayacağım .
Kocam bir çaydanlık beğenmiş alalım diyor haftaya al bu hafta olmaz dedim 🤣🤣

Ahhh o kuponlar zaten bizi bitirdi kanma kanına giriyorlar . Benimkilerde oyuncak istiyordu sepette duruyor almayacağım .
Hayır ya indirim biter bu hafta alın allah aşkına 😂

Yarın indirimler son
Al bence😂
Zarar etme
Sırf seni düşündüğümüzden😂

Gecmis olsun Allah sifa versin bebekler hasta olmasin ya cok zor oluyor. Insaallah bir an once iyilessin kuzucuk
Çok teşekkür ederim canm gerçekten öyle bende hep öyle derim acı çekiyor diye içim gider hep. inşallah hemen toparlar🙏Bugün nefesi biraz daha iyi dün feciydi

Geçmiş olsun kuzuya rabbim şifa versin
Sağol canm.Sen nasılsın,?ara ara yarim yamalak okumaya çalıştım seni merak ettim ama sen lütfen iyi dinlen ev işlerine el sürme cidden toparlanamazsin,birgun iyi hissediliyor ertesi gün yorgan döşek yatırıyor iyiyim diye işlere koyulma sakin sadece dinlen 💕

Cankusunannesi Cankusunannesi çok geçmiş olsun Aşlah şifa versin🤲Peteklere ıslak bir havlu koy devamlı ben olsun hava kuruyuncada burnu tıkanır

Teşekkür ederim canm💕pateklerde suluk asili ama ise yaramıyormus demekki.buhar makinasini calistiriyoruz bikac gündür ama sadece bir odaya etkisi var süreklide olmuyor havlu koyayım en iyisi.

Cankusunannesi Cankusunannesi çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm mesajına, inşallah yavrucun bir an önce iyileşir. Gün içinde bende hep camı açıp evi havalandırmaya çalışıyorum gece bile
petekler açık olduğundan evi içi kuruyor
biraz nem alsın diye
Sagol canm bugün bir tık daha iyi gibi💕inan her uyuttugumda cam aciyorum salonda,uyanincada yatak odasinin camini aciyorum.pazar günü ormana gitmiştik 1 saatligine doktor mevsim gecis nezlesi olmus dedi.disari çıktık dedim dışarda oksijenle yapraklar falan birleşince tikamis dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back