• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol canm.Sen nasılsın,?ara ara yarim yamalak okumaya çalıştım seni merak ettim ama sen lütfen iyi dinlen ev işlerine el sürme cidden toparlanamazsin,birgun iyi hissediliyor ertesi gün yorgan döşek yatırıyor iyiyim diye işlere koyulma sakin sadece dinlen 💕
Aynen dediğin gibi oluyor canım yogurtlu makarna istedi yaptım yedim sonra çok kötü oldum elimde kolumda derman kalmadı kendimi yataga zor attım.Bugünde karnıma agrı giriyor sürekli geziyor sanki

Aynen dediğin gibi oluyor canım yogurtlu makarna istedi yaptım yedim sonra çok kötü oldum elimde kolumda derman kalmadı kendimi yataga zor attım.Bugünde karnıma agrı giriyor sürekli geziyor sanki
Herkes aynı şeylerden bahsediyor vücutta yürüyor sanki hergün başka yerde diyorlar 😣

Ay öğlen seninle konuştuk ya sonra ne Kadar uzun zamandır ertelediğim avukat işini hallettim okuldan bir arkadaşım vasıtasıyla. Araya pandemi girmiş olmasaydı sandığımızdan daha hızlı ilerlermiş zaten ciddi ve takibi de kolaymış . Keşke şimdiye kadar bu kadar beklemeseymişim gerçi seninle taaa o zaman konuşmuştuk neyse kısa zamanda çözülecek hak yerini bulacak inşallah. Sonra uyuduk biraz ay msjını sonradan gördüm 😂 neyse peynir şahane oldu bu kez

Aa iyi yaptin
Evet tas gibi peynir oldu
Yeni sutcu buldum o yogurt olacak sansi yok

Sabah:
1 su bardağı süt 1 avuç Mısır gevreği 2 yemek kaşığı yulaf 1 cay kaşığı tarçın
Öğlen:1 tabak kuru fasulye 1 kase yogurt
Akşam:1 tabak kereviz 2yemek kaşığı Bulgır pilavı
Şimdi sade soda sade kahvemi içiyorum.
2 litre su tamamlanacak 2 bardak kaldı.
Birazdan yeşil çay yada form cayı içeceğim karar veremedim😂

Yarın öğlen çorba yapacağım çocuğa yemek var bende kereviz kaldı öğlen onu yerim. Yarın akşam iş çıkışı eşim gelirken kokoreç alacak:confused:Ceyrek,yarım,tam nekadar yersiniz dedi hepimize yarım al yeter dedim çeyrekte az gelir:KK14:Ayran aldım litrelik ayranla yeriz😬

Yarın öğlen çorba yapacağım çocuğa yemek var bende kereviz kaldı öğlen onu yerim. Yarın akşam iş çıkışı eşim gelirken kokoreç alacak:confused:Ceyrek,yarım,tam nekadar yersiniz dedi hepimize yarım al yeter dedim çeyrekte az gelir:KK14:Ayran aldım litrelik ayranla yeriz😬
Bizde çiğ köfte partisi yapacağız 😀😃 günün en sevdiğim saatleri başladı kahve çay meyve

Kız süt al süüüüüt kendin yap yoğurdunu
Yapıyorsun sanki arada gerçi 😄
Ev yoğurdu ayranı gibisi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back