🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu canlı ders olayı hep cok yorucu hem verimsiz . Cok üzülüyorum imkansız ailelerin çocukları iyice geriliyor akıllı telefon icin uygulama gönderdim tv si flash kabul edenlere flash verdim daha ne yapabilirim bilmiyorum
ben 830. Başlatıp 10 da kahvaltı arası veriyorum 1 saat sonra tekrar başlayıp 12.20 de bitiriyorum aralıksız asla olmuyor yazık çocuklara
Trendyol batağına düşen kardeşlerim nasılsınız bugünü de geçirsem kurtuluyorum almayacagim

Ben 2 plak ve pikap aldım.40tl cek yollamışlar bana onuda harcayın ziyan olmasın diyorum ne alsamOğlus şarjlı fırça istiyor bizim var onun yok belki ondan alırım aslanıma dişide sallanıyor zaten

Ben 2 plak ve pikap aldım.40tl cek yollamışlar bana onuda harcayın ziyan olmasın diyorum ne alsamOğlus şarjlı fırça istiyor bizim var onun yok belki ondan alırım aslanıma dişide sallanıyor zaten
Ahhh o kuponlar zaten bizi bitirdi kanma kanına giriyorlar . Benimkilerde oyuncak istiyordu sepette duruyor almayacağım .
Kocam bir çaydanlık beğenmiş alalım diyor haftaya al bu hafta olmaz dedim

Ahhh o kuponlar zaten bizi bitirdi kanma kanına giriyorlar . Benimkilerde oyuncak istiyordu sepette duruyor almayacağım .
Hayır ya indirim biter bu hafta alın allah aşkına

Yarın indirimler son
Al bence
Zarar etme
Sırf seni düşündüğümüzden

Gecmis olsun Allah sifa versin bebekler hasta olmasin ya cok zor oluyor. Insaallah bir an once iyilessin kuzucuk
Çok teşekkür ederim canm gerçekten öyle bende hep öyle derim acı çekiyor diye içim gider hep. inşallah hemen toparlarBugün nefesi biraz daha iyi dün feciydi

Geçmiş olsun kuzuya rabbim şifa versin
Sağol canm.Sen nasılsın,?ara ara yarim yamalak okumaya çalıştım seni merak ettim ama sen lütfen iyi dinlen ev işlerine el sürme cidden toparlanamazsin,birgun iyi hissediliyor ertesi gün yorgan döşek yatırıyor iyiyim diye işlere koyulma sakin sadece dinlen

Cankusunannesi çok geçmiş olsun Aşlah şifa versinPeteklere ıslak bir havlu koy devamlı ben olsun hava kuruyuncada burnu tıkanır

Teşekkür ederim canmpateklerde suluk asili ama ise yaramıyormus demekki.buhar makinasini calistiriyoruz bikac gündür ama sadece bir odaya etkisi var süreklide olmuyor havlu koyayım en iyisi.

Sagol canm bugün bir tık daha iyi gibiinan her uyuttugumda cam aciyorum salonda,uyanincada yatak odasinin camini aciyorum.pazar günü ormana gitmiştik 1 saatligine doktor mevsim gecis nezlesi olmus dedi.disari çıktık dedim dışarda oksijenle yapraklar falan birleşince tikamis dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…