- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Para harcamamak için evde stokları tüketmek evettt çok mantıklıBuzlukta barbunya vardı 1 paket çıkardım onu pişiriyorum şimdi
Yanınada makarna yapıcam yoğurt salata yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Para harcamamak için evde stokları tüketmek evettt çok mantıklıBuzlukta barbunya vardı 1 paket çıkardım onu pişiriyorum şimdi
Aslında evde her şey var buzluk dolu et tavuk kıyma ama ben hiç birini istemiyorumPara harcamamak için evde stokları tüketmek evettt çok mantıklı
Kocama dedim ki telefonda sen 3 ekmek yoğurt ve çiğ köfte al narin zaten harcamıyor o kazanacak bari yiyelim bizBuzlukta barbunya vardı 1 paket çıkardım onu pişiriyorum şimdi
Yok kız harcamamak için değil inan kiKocama dedim ki telefonda sen 3 ekmek yoğurt ve çiğ köfte al narin zaten harcamıyor o kazanacak bari yiyelim biz
Hahaha olsun cumartesi yine çıkarYok kız harcamamak için değil inan ki
Cumartesi günü pazara gitmişti eşim birde markete
Cumartesiden beri oda hiç çıkmadı korkuyor çıkmaya
Darısı haftayaAkşama parça yemekler var onları bitiririz diye düşündüm. Yarın yeni yemek yaparım
Bugün duşakabini detaylı temizledim cifle.
bir de ocakta mısır közledim yedik :) Başka da bir iş yapmadım valla
Harcamasız kapatıyoruz günü
Yarın yumurta, yoğurt mayalamak için süt, bir de damacana su alacağız.
Ucu ucuna 300 lira limitini doldurmuş olacağım.
Zaten birincilik gibi bir hayalim yoktu çünkü bu hafta büyük kalemler vardı mecbur alınacak. En azından gereksiz birşey almadım
AA sen de mi BeytepelisinOgretmenlerim ogretmenler gununuz kutlu olsun @ozrengin @Kahveci bi hatun @nedemistimkibenn @boza
Gozden kacirdigim kimse olmasin aman
Ise basladigim tarih ve ogretmenler gunu.
Ben anadolu ogretmen lisesi mezunuyum
Hacettepe de biraz matematik ogretmenligi okudum
Ama yapmak kismet degilmis
Merhaba ben alıyordum yapıkredidenSelamlar nasılsınız
Arkadaşlar aranızda bankadan altin hesabından altın alanvarmi
Süt ne olduEvettt
Lor olacaktı en sonSüt ne oldu
Dur foto geliyorSüt ne oldu
Ay öğlen seninle konuştuk ya sonra ne Kadar uzun zamandır ertelediğim avukat işini hallettim okuldan bir arkadaşım vasıtasıyla. Araya pandemi girmiş olmasaydı sandığımızdan daha hızlı ilerlermiş zaten ciddi ve takibi de kolaymış . Keşke şimdiye kadar bu kadar beklemeseymişim gerçi seninle taaa o zaman konuşmuştuk neyse kısa zamanda çözülecek hak yerini bulacak inşallah. Sonra uyuduk biraz ay msjını sonradan gördüm neyse peynir şahane oldu bu kezDur foto geliyor