• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yazık be magnolia yemiş onu anlatıyor ay efendim dün çok gelmiş büyükmüş porsiyon :sopa::skandal:
Eşim de diyo evde atistrmalik ne var, normalde mutlaka tatlım pastam olur ama bı iki haftadır evde yapmıyorm düşündü düşündü kuruyemiş tabağı hazırlayıp koymuş önüne yiyor ,şimdi magnolia yapayım mı diyorum offf diyor bayilir ama ben de bayılırım bu nedenle yapmayacağım 😅😅😅senin dediğin gibi ben yemiyorsam kimse yemesn

İyi akşamlar kızlar
Sözde bugün iş yapmıyacaktım😅
Yatak odasının peteğinin içini temizledim suyla.
başka türlü içindeki toz gitmiyecekti. Bilmiyorum başka pratik bir yolu var mı?
Kahvaltıdan sonra bebeği yıkadık.
uyudu.
uyandıktan sonra doktora gittik.
ağız kulak buruna baktı. Göğsünü dinledi.
herşey normal dedi. Çok şükür artık ateşide çıkmıyor.
Ama yakında yeni diş çıkıcsk dedi onun biraz huzurluğu var tabi.
eve geldğimzde oğlana hemen çorba ısıttım.
Eşim yedirdi.
tavuğu ocağa attım.
Salatayı
Burgur pilavı yaptım. Dolma için geçti artık. Pastayı yaptım. Biraz bulgur pilavı ve salata yedik. Tavuk daha pişmedi 🤭😁

İyi akşamlar kızlar
Sözde bugün iş yapmıyacaktım😅
Yatak odasının peteğinin içini temizledim suyla.
başka türlü içindeki toz gitmiyecekti. Bilmiyorum başka pratik bir yolu var mı?
Kahvaltıdan sonra bebeği yıkadık.
uyudu.
uyandıktan sonra doktora gittik.
ağız kulak buruna baktı. Göğsünü dinledi.
herşey normal dedi. Çok şükür artık ateşide çıkmıyor.
Ama yakında yeni diş çıkıcsk dedi onun biraz huzurluğu var tabi.
eve geldğimzde oğlana hemen çorba ısıttım.
Eşim yedirdi.
tavuğu ocağa attım.
Salatayı
Burgur pilavı yaptım. Dolma için geçti artık. Pastayı yaptım. Biraz bulgur pilavı ve salata yedik. Tavuk daha pişmedi 🤭😁
Sevgi üst 2 dişi de çıktı mı 😇

Ne aldın anlatsana ya içimiz açılsın 😁
Seve seve 🤩😅
Kendime 3 tayt
Parfüm
Pijama takımı
Oğlana lego
😅
Bu arada ben de geçen gün karacadan örtü almıştım o geldi okyonus okyonus sen de almıştın ya ondan beğendim ben kullanışlı duruyor

Bugün bir markette gördüğüm manzara 😁

Eklentiler

• 6A79C76B-61CC-40B2-9C91-59E3515A558F.jpeg
    6A79C76B-61CC-40B2-9C91-59E3515A558F.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 77
Eşim de diyo evde atistrmalik ne var, normalde mutlaka tatlım pastam olur ama bı iki haftadır evde yapmıyorm düşündü düşündü kuruyemiş tabağı hazırlayıp koymuş önüne yiyor ,şimdi magnolia yapayım mı diyorum offf diyor bayilir ama ben de bayılırım bu nedenle yapmayacağım 😅😅😅senin dediğin gibi ben yemiyorsam kimse yemesn
Öyle tabi ben yemiyorsam kimse yemesın🤓Çocuk isterse ona alırım minik tek kişilik pasta 😬

Aynen dediğin gibi oluyor canım yogurtlu makarna istedi yaptım yedim sonra çok kötü oldum elimde kolumda derman kalmadı kendimi yataga zor attım.Bugünde karnıma agrı giriyor sürekli geziyor sanki
Öyle oluyor canim onun için sakin kendini hirpalama çünkü vucudun güçsüz kalırsa rahatsizliklarin azalmak yerine artar.muz tüket hem dinç tutuyor hemde ishal olma ihtimali var bu hastalıkta onun önüne geçmiş olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back