🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tünaydın millet
Para harcamaya gittim ancak işler bitti
Benim 300 limit artık yok
Sonuncu belli bakalım birinci kim olacak
Oğlum dinazor istiyordu
Kızım panduf aldık

Marketten
Ped, ıslak mendil, un, pirinç, tulum peyniri, şampuan, buğday ekmeği, biraz ıvır zıvır

Manavdan
Taze fasulye, domates, biber, patates, soğan, sarımsak aldım

NarinNarin narin arkadaşım miden nasıl
okyonus nasıl gidiyor diyet
Kmsl Hnd nasılsın can ım
Cedric1003 umarım aşı bulununca ilk aşılananların arasında öğrenci ve öğretmenler olur da normal eğitim devam eder eşimi kızımın öğretmenini gördükçe çok üzülüyorum çok daha yorucu ve daha az verimli canlı dersler ayrıca cocuklar saatlerce pc bakıyor kızım 9.50 den beri pc başında

Birkaç paket bana gönder beklediğinden fazla gelmiş nasılsa bende deneyeyim
Keskeee

Simdi babam geldi 4 paket verdim gonderdim
Gelirken kizlara abur cubur filan almis
Annem kucuk kizima kazak ormus❤❤❤
Burdayim canim telefonu tamire gonderdim kizimin da canli dersleri var firsat buldukca girerim

Keskeee

Simdi babam geldi 4 paket verdim gonderdim
Gelirken kizlara abur cubur filan almis
Annem kucuk kizima kazak ormus❤❤❤

Burdayim canim telefonu tamire gonderdim kizimin da canli dersleri var firsat buldukca girerim
Yaaa güle güle kullansın minik cadın

Kendi çapımda yapıyorum birseyler işe yarar inş

Annem abi bebeğe doğum günü hediyesi alacaktı konuşmuştuk . Salona oyun için halı alalım dedik bakıyorduk mühendisinoğlu kendi kullandıkları halıyı linklemiş fiyatı da güzel annem onu sipariş etmiş bakalım ne zaman teslim olursa artık

Öğle arası markete gittim burada kooperatif sütü var kalın poşette günlük pastörize.Yogurdu geçen sefer iyi oldu yine aldım 4poset.Öglen arası ısıtıp mayaladım.7 konserve şişesi çıktı orta boylarla.
Ispanak
karnabahar
brokoli,
sarımsak
patates
salatalık
4kg süt
1 eksi mayalı tam buğday ekmeği
PorçöZ
3lü ıslak mendil
Pişirme kağıdı
Buzdolabı poşeti aldım.
Aksamda oğlana A101 fen patik bakacağım kaldıysa alırım.Su boza ve kefir alacagım.Haftasonuna kadar ekmek alınır sadece eksiklerin çoğunu aldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…