Tedavi nasıl gidiyorSabah tedaviye gittim markete ugradik ispanak kereviz havuc aldim sut ve maya aldim yogurt deneyecegim insallah olur
Bende o his içindeyimBugün başım ağrıyor ağrısından mı nedir midem bulanıyor sersem gibiyim
Dün gece geç yattımBende o his içindeyim
Benim sebebi yok sabah ilk iyiydim sonra oldu . Gece uyuduk birde allahtanDün gece geç yattım
11 i geçirdim mi dengem şaşıyor böyle oluyorum tuğçe
Abi bebek nasıl olduBenim sebebi yok sabah ilk iyiydim sonra oldu . Gece uyuduk birde allahtan
O daha iyiAbi bebek nasıl oldu
Tedavi nasıl gidiyor
Süz lor olsun canımSut kesildi
Puff ise gitsem alacak yer var ama ben simdide yapmak istiyordum
KeskeeeBirkaç paket bana gönder beklediğinden fazla gelmiş nasılsa bende deneyeyim
Burdayim canim telefonu tamire gonderdim kizimin da canli dersleri var firsat buldukca girerimNarinNarin narin arkadaşım miden nasıl
okyonus nasıl gidiyor diyet
Kmsl Hnd nasılsın can ım
Cedric1003 umarım aşı bulununca ilk aşılananların arasında öğrenci ve öğretmenler olur da normal eğitim devam eder eşimi kızımın öğretmenini gördükçe çok üzülüyorum çok daha yorucu ve daha az verimli canlı dersler ayrıca cocuklar saatlerce pc bakıyor kızım 9.50 den beri pc başında
Yaaa güle güle kullansın minik cadınKeskeee
Simdi babam geldi 4 paket verdim gonderdim
Gelirken kizlara abur cubur filan almis
Annem kucuk kizima kazak ormus❤❤❤
Burdayim canim telefonu tamire gonderdim kizimin da canli dersleri var firsat buldukca girerim
İyi bari ya sevindimIyi sanki
Kollarimi kaldirmaya basladim
Kendi çapımda yapıyorum birseyler işe yarar inşNarinNarin narin arkadaşım miden nasıl
okyonus nasıl gidiyor diyet
Kmsl Hnd nasılsın can ım
Cedric1003 umarım aşı bulununca ilk aşılananların arasında öğrenci ve öğretmenler olur da normal eğitim devam eder eşimi kızımın öğretmenini gördükçe çok üzülüyorum çok daha yorucu ve daha az verimli canlı dersler ayrıca cocuklar saatlerce pc bakıyor kızım 9.50 den beri pc başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?