- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Hangi marka aldınız canımKargo geldi kizima islak mendil istemistim12 li esim 24 lu almissss
Baby turco aldim artik 2 yasini gecti uni baby almıyorum baby turconun icerigi de temiz muhendisoglu öneriyordu ilk defa aldim hatta burdan bir arkadas soylemisti guzelHangi marka aldınız canım
Elini yüzünü silmede kullanıyorsun sanırım
Mühedisinoğlunu bende takip ediyorum.Baby turco aldim artik 2 yasini gecti uni baby almıyorum baby turconun icerigi de temiz muhendisoglu öneriyordu ilk defa aldim hatta burdan bir arkadas soylemisti guzel
Tesekkur ederim canim fiyati da bayagi uygundu indirimdeyken 12 lisi 40 tl idiMühedisinoğlunu bende takip ediyorum.
içeriğinin temiz olduğunu bende duydum:)
İyi günlerde kullanın.
Birkaç paket bana gönder beklediğinden fazla gelmiş nasılsa bende deneyeyimKargo geldi kizima islak mendil istemistim12 li esim 24 lu almissss
Geçmiş olsun kuzuya rabbim şifa versinYazmayi unuttum birde dün sabah 3 tane asi oldu öğleden sonra hastlandi hem asi hem diş hemde nezleumutluyum sabah daha iyi olacak insallah kuzum az buyuseler enazindan dertlerini söylerler kuzular şimdi çaresiz çaresiz agliyorlar
Narin çok üzgünüm dönsün istiyorum
Bende canım bendeNarin çok üzgünüm dönsün istiyorum
Birisi mi hasta acaba yada allah korusun birşey mi olduBende canım bende
Ne oldu da gelemedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?