- 6 Ağustos 2010
- 39.455
- 70.046
- 798
Evde misin ? Çalışıyor musun şu an ?Kızlar sabah nesfit yesem olurmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde misin ? Çalışıyor musun şu an ?Kızlar sabah nesfit yesem olurmu?
Yarın çalışacağım.Bugun evdeydimEvde misin ? Çalışıyor musun şu an ?
Olur tabi arada yenilebilir. Ama ben doymuyorum o tarz şeylerle ya. Genelde ara öğün olarak düşünüp yiyorumKızlar sabah nesfit yesem olurmu?
Afiyet olsun yarasın bebişeTeşekkür ederim kızlar
Canım çorba falan da mı içemiyorsun ? İçsen iyi gelir biraz. Allahım şifanı versin bir an önceİyi akşamlar kızlar içim dışım mandalina oldum bişey yiyesim içesim yok biraz uyumak istiyorum kızım ödev yapıyor bitsede uyusalar
7-8tanede çiğ bademde atarımOlur tabi arada yenilebilir. Ama ben doymuyorum o tarz şeylerle ya. Genelde ara öğün olarak düşünüp yiyorum
Seni bilmem ama ben olsam dışarıda olacağım gün böyle bir şeyi yemezdimYarın çalışacağım.Bugun evdeydim
Sabah erken yumurta yemek zor oluyor.8bucukta çıkıp 12bucuga doğru geri geliyorum eve öğle arasında.1bucukta gidip 5te geliyorum geri.İş yerim eve 300-400metre.Cantamda cevız ve kuru kayısı var açlık olursa diyeSeni bilmem ama ben olsam dışarıda olacağım gün böyle bir şeyi yemezdim
Mis gibi mutlaka içinde yumurta olan bir kahvaltın olsun derim
Bahsettiğin nesfiti ara öğün olarak tüketebilirsin
Tost yapabilir misin ?Sabah erken yumurta yemek zor oluyor.8bucukta çıkıp 12bucuga doğru geri geliyorum eve öğle arasında.1bucukta gidip 5te geliyorum geri.İş yerim eve 300-400metre.Cantamda cevız ve kuru kayısı var açlık olursa diye
Sabah erken yumurta yemek zor oluyor.8bucukta çıkıp 12bucuga doğru geri geliyorum eve öğle arasında.1bucukta gidip 5te geliyorum geri.İş yerim eve 300-400metre.Cantamda cevız ve kuru kayısı var açlık olursa diye
İçtim ama geri çıkardım midem almıyor yogurt biraz iyi geldi 1 kase onu yedimCanım çorba falan da mı içemiyorsun ? İçsen iyi gelir biraz. Allahım şifanı versin bir an önce
Ekmek tüketmeyim dedim yoksa tost severim gömerim tostTost yapabilir misin ?
Çay ve tost mesela
Onun yüzünden izlemek istemiyorum çok gıcıkBu çocuğu alsınlar bu diziden yaaa sinirimi bozuyor
Canım etrafında seni ayağa kaldıracak yiyecekler hazırlayacak biri ya da birileri yok mu ?İçtim ama geri çıkardım midem almıyor yogurt biraz iyi geldi 1 kase onu yedim
Ya bak bide kalktın çamaşıra.Boşver dinlen tek düşüncen dinlenmek olsun lütfenEn kötü eşin orduevşnden paket alıp gelsin öyle idare ederler sen mutfağa falan girmeİçtim ama geri çıkardım midem almıyor yogurt biraz iyi geldi 1 kase onu yedim
Ekmek tüketmeyim dedim yoksa tost severim gömerim tost
Yulaf süt muz chia tohumu tarçın yapıp yiyiyorum bazenOkyonus belki yulaf yada granola olabilir ama nesfit cok sekerli hic diyete uygun degil
Sabah ruh durumuma göre bir yol izleyecegımBosver nesfit daha zararli bir paketine bak
CanımEkmek tüketmeyim dedim yoksa tost severim gömerim tost