Benim bugün doğumgünümdü. Okulda kesilen pastayı yemedim daha da yenilmem. Tum hücrelerim tatliiiii diye bağıradursun ben 4 günde 2 kilo verdim bile.Dün mantı bugün çikolata ile sınandım ama yemedim, yenilmedim
Ben aylık yapıyorum alışverişi o yüzden süt yumurta ekmek dışında bi harcama olmuyo genelde. Size başarılar diliyorum ben arada ceeee yapıp kaçarımHaftalık 300 TL mutfak bütçesi koyduk . Her gün harcadığımızı yazıyorduk ya artık yazmayıp pazar günü akşam söylüyoruz en az harcayan birinci olacaktelefonunun not bölümüne yaz bize pazar günü atarsın kızlar diyet yapıyorlar ben yapmıyorum malum . Diyetle ilgili okyonus u vekil seçmiştim o açıklama yapar sana
Benim bebe ceee çok severBenim bugün doğumgünümdü. Okulda kesilen pastayı yemedim daha da yenilmem. Tum hücrelerim tatliiiii diye bağıradursun ben 4 günde 2 kilo verdim bile.
Ben aylık yapıyorum alışverişi o yüzden süt yumurta ekmek dışında bi harcama olmuyo genelde. Size başarılar diliyorum ben arada ceeee yapıp kaçarımbu aralar fena yoğunum hem ay sonu işyeri yoğun hem evde ders calisiyorum
Geçen bi video gordum tuğçe bak simi aklıma geldiBenim bebe ceee çok severbirde cişşş sen bize ceeee yap
Güle güle kullan canimPikap aldık359tl pikap 2tanede plak aldık 550tl ödedik.3 taksit Plakların birisi Zeki Müren birisi Ajda Pekkan Yansın geceler
Sağol canımGüle güle kullan canim
Pikap aldık359tl pikap 2tanede plak aldık 550tl ödedik.3 taksit Plakların birisi Zeki Müren birisi Ajda Pekkan Yansın geceler
Haydi güle güle kullanPikap aldık359tl pikap 2tanede plak aldık 550tl ödedik.3 taksit Plakların birisi Zeki Müren birisi Ajda Pekkan Yansın geceler
Eski kasetlerim geldi aklımaPikap aldık359tl pikap 2tanede plak aldık 550tl ödedik.3 taksit Plakların birisi Zeki Müren birisi Ajda Pekkan Yansın geceler
Hayırlı olsun canım ayyyy benden faZla harcadın yarışmadan çekilebilirsinPikap aldık359tl pikap 2tanede plak aldık 550tl ödedik.3 taksit Plakların birisi Zeki Müren birisi Ajda Pekkan Yansın geceler
Eski kasetlerim geldi aklıma
Sevdiğim sanatçıları alırdım
Sıkılıncada kasedin üstüne kendi seslendirdiğim şarkıyı çekerdim
Teşekkür ederim cnmCennetmeyvesii dogum gunun kutlu olsun her sey gönlünce olsun❤
O okyanus gule gule guzel gunlerde lullanin.Zeki muren sarkilarina bayilirim❤
Teşekkür ederim cnm
Şuan biz aynı durumdayızUst katimdaki bebek cok agliyor
Cok hasta belliki icim parcalaniyor
Hic bu kdr aglamazdi
Şuan biz aynı durumdayızabi bebek çok ağlıyor
Sağol canm teşekkür ederim yanıtın için.puskullu değil neysekiGünaydın ne güzelsin sen yaa
bütün ogretmen arkadaşlarımın , bu zorlu dönemde evdeki öğretmen olan annelerin günü kutlu olsun
@Sevgiyeyolculuk basınız sağolsun vefatlar cok artıyor
Cankusunannesi evet cnm halıya çıkıyor uygulamadan o hali kısmını işaretlediginde orayı silmiyor . Halıların püsküllü değilse cok rahat oluyor püskülleri bazen dolanıyormuş
Tuce benimkide ağlıyorŞuan biz aynı durumdayızabi bebek çok ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?