🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün mantı bugün çikolata ile sınandım ama yemedim, yenilmedim
Benim bugün doğumgünümdü. Okulda kesilen pastayı yemedim daha da yenilmem. Tum hücrelerim tatliiiii diye bağıradursun ben 4 günde 2 kilo verdim bile.
Ben aylık yapıyorum alışverişi o yüzden süt yumurta ekmek dışında bi harcama olmuyo genelde. Size başarılar diliyorum ben arada ceeee yapıp kaçarım bu aralar fena yoğunum hem ay sonu işyeri yoğun hem evde ders calisiyorum

Benim bebe ceee çok sever birde cişşş sen bize ceeee yap

Benim bebe ceee çok sever birde cişşş sen bize ceeee yap
Geçen bi video gordum tuğçe bak simi aklıma geldi
Oyuncak ayıları bebeklerin önüne koymuşlar
Ellerinde bir örtü yüzüne çekip ceee diyordu
Altında da anneler babalar rahat nefes alın sizin yerinize cee yapacak bir oyincaginiz var diye

Pikap aldık359tl pikap 2tanede plak aldık 550tl ödedik.3 taksitPlakların birisi Zeki Müren birisi Ajda PekkanYansın geceler
Eski kasetlerim geldi aklıma
Sevdiğim sanatçıları alırdım
Sıkılıncada kasedin üstüne kendi seslendirdiğim şarkıyı çekerdim

Pikap aldık359tl pikap 2tanede plak aldık 550tl ödedik.3 taksitPlakların birisi Zeki Müren birisi Ajda PekkanYansın geceler
Hayırlı olsun canım ayyyy benden faZla harcadın yarışmadan çekilebilirsin
Eski kasetlerim geldi aklıma
Sevdiğim sanatçıları alırdım
Sıkılıncada kasedin üstüne kendi seslendirdiğim şarkıyı çekerdim
Bende aynııı

Sağol canm teşekkür ederim yanıtın için.puskullu değil neyseki

Şuan biz aynı durumdayız abi bebek çok ağlıyor
Tuce benimkide ağlıyor bugün aşı oldu 3 tane öğleden sonrada burnu akmaya ve hapşırmaya başladı burnu tıkalı serumfizyolijik sıkıp otribebe ile temizliyorum sürekli.doktoru aradım soğuk buhar ver dedi onda da makinanin sesinden korkuyor 10 dk bile veremedim çığlık atıyor bütün apartman duymuştur.şimdi ayağımda sallıyorum yüksek yastıkla, birakinca yine ağlıyor bu saat oldu daha 5 dk bacagimi uzatamadım ama mühim değil tabi yeterki bebeğim iyi olsun galiba birde 2.diş de geliyor hepsini nasıl üst üste geldi ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…