Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin zeynomm❤❤❤Bizim faturanızda eli kulağında
Hava çok soğuk değildi fazla yanmadı bakalım ne gelecek
Kahvaltı ettik temizlik yapacağım
Salonun halısını değiştireceğim yastık kırlentleri söküp makinaya atacağım
Renkliler yıkanıyor
Yemek olarak
Tavuk mantar sote
Yayla çorbası
Şehriyeli bulgur pilavı
Salata
Dünden pasta var cocuklar yer
Hoşbuldum. Düğünde takılan altınları kasada saklıyoruz. Arada sıkışınca satmak zorunda kalabiliyoruz. Ben onlardan farklı olsun, bozulmasın birikimim istedim. Daha önce euro hesabım vardı, kızımın doğumunda çok işimize yaradı. Şimdi dolar birikimi yapıyorum. İşallah güzel şeylere vesile olur.
Sağol can ımmmmKolay gelsin zeynomm❤❤❤
Nasıl hesaplıyordun tuceKızlar ben doğalgazımı hesaplayabiliyorum .
Tüketim miktarı yazıyor ya bak Zeyno 32 metre küp kullanmışız . Vergiler dahil 52 TL gelmiş . Birbirine bölüp metreküp fiyatını buluyorum. Son endekse bakıyorum sonra doğalgaz sayacımın üzerine bakıyorum kaç birbirinden çıkartıp kaç metre küp kullandığımı buluyorum. Çıkan rakamla da kullandığım metreküpü çarpıyorum.Nasıl hesaplıyordun tuce
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yılların olsun sevdiklerinle beraberCok teşekkür ederim cnm
Çok teşekkür ederim canimDoğum günün kutlu olsun canım nice güzel yılların olsun sevdiklerinle beraber
İşim bitince inceleceğim canım sağolTüketim miktarı yazıyor ya bak Zeyno 32 metre küp kullanmışız . Vergiler dahil 52 TL gelmiş . Birbirine bölüp metreküp fiyatını buluyorum. Son endekse bakıyorum sonra doğalgaz sayacımın üzerine bakıyorum kaç birbirinden çıkartıp kaç metre küp kullandığımı buluyorum. Çıkan rakamla da kullandığım metreküpü çarpıyorum.
Canım dinlen bence öyle he en geçmiyormuş bu hastalık bugün iyi hissedip yarın başa dönülebiliyorGünaydın kızlar gece güzel uyudum çok şükür sıkıntım yok bugün biraz evi toplayıp temizlik yapmak istiyorum montlar attım makinayı yıkansın benim kullandığım uyku setinin yorganını atcam makinaya yavaş yavaş yaparım
Ben deKızlar ben doğalgazımı hesaplayabiliyorum .