Cok teşekkür ederim cnmMusmutlu yillarin olsun witch
Nice senelere bol saglikla parayla neseyle dolu bir omrun olsun
Çok teşekkür ederim ablacim
Teşekkür ederim cnm
Ay çok fenaydı cankuşTuce benimkide ağlıyorbugün aşı oldu 3 tane öğleden sonrada burnu akmaya ve hapşırmaya başladı burnu tıkalı serumfizyolijik sıkıp otribebe ile temizliyorum sürekli.doktoru aradım soğuk buhar ver dedi onda da makinanin sesinden korkuyor 10 dk bile veremedim çığlık atıyor bütün apartman duymuştur.şimdi ayağımda sallıyorum yüksek yastıkla, birakinca yine ağlıyor bu saat oldu daha 5 dk bacagimi uzatamadım ama mühim değil tabi yeterki bebeğim iyi olsun galiba birde 2.diş de geliyor hepsini nasıl üst üste geldi ya
Şimdi daha iyi ama sabaha kadar uyumadık zeyno sabah ağzını kontrol ettim çok kötüGünaydın kızlar
Harcamasız bir gün diliyorum
Tuce nasil simdi kuzucuk
okyonus hadi gözün aydın aynen yansın geceler
Günaydınlar :)
Bugün doğalgaz faturası gelecek, çok merak ediyorum..
Ispanak mis gibi nimet ama temizliği çok eziyet yahu!Günaydın Kızlar sabah eşime kahvaltı hazırladım bulaşık makinası boşalttım abi bebeğe kahvaltı yaptırdım. O mutfağı dağıtırken kendime çay koydum süt çaylarını demledim ıspanak ıslattım sirkeli suda şuan . Bende emziriyorum abi bebek 1. Uyku saatini yaparken kahvaltı yapacağım karnım çok Aç . Sabahla kadar göğsümde uyudu çok güçsüz hissediyorum
Evet boza ya ama yararlı diye yiyoruz . Bebek şuan uyudu kahvaltımı yeni yapacağım inşallahbIspanak mis gibi nimet ama temizliği çok eziyet yahu!
Tahin pekmez ye Tuğçe. Güç verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?