• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün mantı bugün çikolata ile sınandım ama yemedim, yenilmedim 😂😂😂
Benim bugün doğumgünümdü. Okulda kesilen pastayı yemedim daha da yenilmem. Tum hücrelerim tatliiiii diye bağıradursun ben 4 günde 2 kilo verdim bile. 🤣🤣
Haftalık 300 TL mutfak bütçesi koyduk . Her gün harcadığımızı yazıyorduk ya artık yazmayıp pazar günü akşam söylüyoruz en az harcayan birinci olacak 🤣 telefonunun not bölümüne yaz bize pazar günü atarsın 🤣 kızlar diyet yapıyorlar ben yapmıyorum malum . Diyetle ilgili okyonus okyonus u vekil seçmiştim o açıklama yapar sana 😍
Ben aylık yapıyorum alışverişi o yüzden süt yumurta ekmek dışında bi harcama olmuyo genelde. Size başarılar diliyorum ben arada ceeee yapıp kaçarım 🤣bu aralar fena yoğunum hem ay sonu işyeri yoğun hem evde ders calisiyorum

Benim bugün doğumgünümdü. Okulda kesilen pastayı yemedim daha da yenilmem. Tum hücrelerim tatliiiii diye bağıradursun ben 4 günde 2 kilo verdim bile. 🤣🤣

Ben aylık yapıyorum alışverişi o yüzden süt yumurta ekmek dışında bi harcama olmuyo genelde. Size başarılar diliyorum ben arada ceeee yapıp kaçarım 🤣bu aralar fena yoğunum hem ay sonu işyeri yoğun hem evde ders calisiyorum
Benim bebe ceee çok sever 🤣 birde cişşş 😂🤪 sen bize ceeee yap 🤣

Benim bebe ceee çok sever 🤣 birde cişşş 😂🤪 sen bize ceeee yap 🤣
Geçen bi video gordum tuğçe bak simi aklıma geldi
Oyuncak ayıları bebeklerin önüne koymuşlar
Ellerinde bir örtü yüzüne çekip ceee diyordu
Altında da anneler babalar rahat nefes alın sizin yerinize cee yapacak bir oyincaginiz var diye🤣🤣🤣

Pikap aldık🤓359tl pikap 2tanede plak aldık 550tl ödedik.3 taksit😬Plakların birisi Zeki Müren birisi Ajda Pekkan:cool:Yansın geceler:confused:
Eski kasetlerim geldi aklıma
Sevdiğim sanatçıları alırdım
Sıkılıncada kasedin üstüne kendi seslendirdiğim şarkıyı çekerdim 😎🤦‍♀️😂😂

Pikap aldık🤓359tl pikap 2tanede plak aldık 550tl ödedik.3 taksit😬Plakların birisi Zeki Müren birisi Ajda Pekkan:cool:Yansın geceler:confused:
Hayırlı olsun canım ayyyy benden faZla harcadın yarışmadan çekilebilirsin:halay::halay::halay:
Eski kasetlerim geldi aklıma
Sevdiğim sanatçıları alırdım
Sıkılıncada kasedin üstüne kendi seslendirdiğim şarkıyı çekerdim 😎🤦‍♀️😂😂
:halay::eek:Bende aynııı

Günaydın ne güzelsin sen yaa❤️❤️
bütün ogretmen arkadaşlarımın , bu zorlu dönemde evdeki öğretmen olan annelerin günü kutlu olsun 😍😍

@Sevgiyeyolculuk basınız sağolsun vefatlar cok artıyor
Cankusunannesi Cankusunannesi evet cnm halıya çıkıyor uygulamadan o hali kısmını işaretlediginde orayı silmiyor . Halıların püsküllü değilse cok rahat oluyor püskülleri bazen dolanıyormuş
Sağol canm teşekkür ederim yanıtın için.puskullu değil neyseki 🙏

Şuan biz aynı durumdayız 😞 abi bebek çok ağlıyor
Tuce benimkide ağlıyor 😖bugün aşı oldu 3 tane öğleden sonrada burnu akmaya ve hapşırmaya başladı burnu tıkalı serumfizyolijik sıkıp otribebe ile temizliyorum sürekli.doktoru aradım soğuk buhar ver dedi onda da makinanin sesinden korkuyor 10 dk bile veremedim çığlık atıyor bütün apartman duymuştur.şimdi ayağımda sallıyorum yüksek yastıkla, birakinca yine ağlıyor bu saat oldu daha 5 dk bacagimi uzatamadım ama mühim değil tabi yeterki bebeğim iyi olsun 🙏galiba birde 2.diş de geliyor 😬hepsini nasıl üst üste geldi ya😟

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back