• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tuce benimkide ağlıyor 😖bugün aşı oldu 3 tane öğleden sonrada burnu akmaya ve hapşırmaya başladı burnu tıkalı serumfizyolijik sıkıp otribebe ile temizliyorum sürekli.doktoru aradım soğuk buhar ver dedi onda da makinanin sesinden korkuyor 10 dk bile veremedim çığlık atıyor bütün apartman duymuştur.şimdi ayağımda sallıyorum yüksek yastıkla, birakinca yine ağlıyor bu saat oldu daha 5 dk bacagimi uzatamadım ama mühim değil tabi yeterki bebeğim iyi olsun 🙏galiba birde 2.diş de geliyor 😬hepsini nasıl üst üste geldi ya😟
Ay çok fenaydı cankuş😟

Günaydın kızlar
Harcamasız bir gün diliyorum
Tuce nasil simdi kuzucuk
okyonus okyonus hadi gözün aydın aynen yansın geceler :halay:
Şimdi daha iyi ama sabaha kadar uyumadık zeyno sabah ağzını kontrol ettim çok kötü 😣 nasıl dayanıyor anlamıyorum

Günaydın Kızlar sabah eşime kahvaltı hazırladım bulaşık makinası boşalttım abi bebeğe kahvaltı yaptırdım. O mutfağı dağıtırken kendime çay koydum süt çaylarını demledim ıspanak ıslattım sirkeli suda şuan . Bende emziriyorum abi bebek 1. Uyku saatini yaparken kahvaltı yapacağım karnım çok Aç . Sabahla kadar göğsümde uyudu çok güçsüz hissediyorum 🥺

Günaydın Kızlar sabah eşime kahvaltı hazırladım bulaşık makinası boşalttım abi bebeğe kahvaltı yaptırdım. O mutfağı dağıtırken kendime çay koydum süt çaylarını demledim ıspanak ıslattım sirkeli suda şuan . Bende emziriyorum abi bebek 1. Uyku saatini yaparken kahvaltı yapacağım karnım çok Aç . Sabahla kadar göğsümde uyudu çok güçsüz hissediyorum 🥺
Ispanak mis gibi nimet ama temizliği çok eziyet yahu!
Tahin pekmez ye Tuğçe. Güç verir.

Bizim faturanızda eli kulağında
Hava çok soğuk değildi fazla yanmadı bakalım ne gelecek

Kahvaltı ettik temizlik yapacağım
Salonun halısını değiştireceğim yastık kırlentleri söküp makinaya atacağım
Renkliler yıkanıyor

Yemek olarak
Tavuk mantar sote
Yayla çorbası
Şehriyeli bulgur pilavı
Salata
Dünden pasta var cocuklar yer 👍