• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selâmmın canikolar😍😍
Ancak bitti bizde öğretmenler günü
Hem beynim hem bedenim yoruldu
Bugün ki menüm niyetliydim

İftar
1 tabak karnabahar
1 kase kış salatası
1 dilim buğday ekmeği
1 br ayran

😕1 dilim pasta 😕(bugün boyle oldu)
😕2 br çay 😕

Şimdi de bitki çatı içiyorum
Su içmeye devam
Allah kabul etsin canim😘
Haftalık 300 TL mutfak bütçesi koyduk . Her gün harcadığımızı yazıyorduk ya artık yazmayıp pazar günü akşam söylüyoruz en az harcayan birinci olacak 🤣 telefonunun not bölümüne yaz bize pazar günü atarsın 🤣 kızlar diyet yapıyorlar ben yapmıyorum malum . Diyetle ilgili @okyonus u vekil seçmiştim o açıklama yapar sana 😍
Bugun 0harcama❣🤭🤭
Benim 300 limit can çekişiyor direniyor
Perşembe çıkarım yine alınacaklar var
Al allll kizzzzz can cekismesin yazik🙄🙄
Biz bugün 55 tl pasta
Çiçek 70 tl
Bunlar bütçeye dahil değil

Manav harcamam var o da sürpriz pazara 😈
Hayir tatlim onlar butceye sayiliyor lutfen ekle😂😂😂
Bu hafta nasıl oldu bilmem efsaneyim 😁😁
Tuce var ya ben senden sifir harcama bekliykrum🤭🤭🤭
Yarın bizim dizi var kızlar 😂😂😂😃 çiğ köfte günümüz 🤪
Bizde bugun yedik cigkofte benim kucuk cadi yandim diye diye yedi valla😋😋😋

Benim de boyle.bir hayalim var esila. Umutsuz olma insaallah bu virus bir gun bitecek. Er ya da gec. Ya da asilarsan sonra belki daha rahat olacagiz ,bakalim kismet. Ben de birikimimin buyuk bolumunu seyahatler icin yapiyorum😍

Yok umutsuz degilim ama covid asisi cok supheli
Yeni dunyaya alismak zaman alacak
Asil cabam ona

Allah kabul etsin canim😘

Bugun 0harcama❣🤭🤭

Kız hayır eklemem
Öğretmenler günü haftası bütçe yaptınız mecbur olacaktı bunlar banane dahil değil 😾😾😾

Bak sana gorev veriyorum
Arkamdan aglamayin yedi de öldü dersiniz tok gitti dersiniz
Ölüyoooom
Esimin cayina limon sıktım anlamamis anam bana bsy oluyo demis soyleyemiyomusta :D
Babannem der ki ben ölünce bağıra bağıra ağlayın😂😂😂

Yiyecek alışverişi 300tl.Kıyafet falan serbest😂Bak Kmsl Hnd Kmsl Hnd kahve makınası aldı robot alacak😂Bende pikap ve plak alacağım 😬
Ya ben de cam.kapakli kitaplik istiyorum ikeadan. Önumuzdekinay almak istiyorum. Bir de bizde esim disarda oldugu icin sureklinalisverisi o yapuiyor. Oglen disarda yiyor vs. Gunluk harcamalara vakif olamiorumki. Bir de hep yazayik diyorum vakit olmuyor vir turlu. Aslinda yazsam cok iyi olur

Allah kabul etsin canim😘

Bugun 0harcama❣🤭🤭

Yok ya ama iyi gidiyorum şuan 😝
Ayy ne güzel yaaaa 🤣🤣🤣

Cok teşekkürler canım 🌻 Benimde hayalim başka bir meslekti.Tekrar sınava girmek için basladim okumaya ama sevdim ve kaldım.Hayirlisi buymuş hakkımızda,senin içinde ♥️

Penguen Penguen tekrardan çok geçmiş olsun.iki gün önce ateşim 38e varicakti,mastit oldugumu bilmesem koronadan suphelenicektim.o kadar yayıldı ki...Allah şifa versin inşallah ve iyilestiginin haberini de tez zamanda de bize... 🙏
Nerden bulaştı hiç anlamadım herkes iyileşti eşim iyi bitek bende var agrı hiç böyle sırtımın ağrıdığını bilmiyorum dün bacak ve kollarımda kas agrısı vardı bugün sırt ve hafif gögsümde agrı var yarın ne olacak hiçbilmiyorum geziyor sanki bütün vücudumda

Nerden bulaştı hiç anlamadım herkes iyileşti eşim iyi bitek bende var agrı hiç böyle sırtımın ağrıdığını bilmiyorum dün bacak ve kollarımda kas agrısı vardı bugün sırt ve hafif gögsümde agrı var yarın ne olacak hiçbilmiyorum geziyor sanki bütün vücudumda

Insallah gecicek iyi olacaksin uyumaya dinlenmeye calis cok zor bir durum

Instagramda takip ettigim bir hesap kemoterapi icin test veriyor
Ilki pozitif 2. Ve 3. Negatif 2 antikor negatif cikmis
Hic bir belirti olmadi
Agresif bir hastaligi var ilerleyecek diye cok korktu
Capada pandemiyle ilgilenen en yetkili doktora ulasmislar
Pozitifin yanilma payi 0.06 imis
Negatifte %40
Ama oluyor iste belkide negatiftir sakince dinlenmeye calis

Haftalık 300 TL mutfak bütçesi koyduk . Her gün harcadığımızı yazıyorduk ya artık yazmayıp pazar günü akşam söylüyoruz en az harcayan birinci olacak 🤣 telefonunun not bölümüne yaz bize pazar günü atarsın 🤣 kızlar diyet yapıyorlar ben yapmıyorum malum . Diyetle ilgili @okyonus u vekil seçmiştim o açıklama yapar sana 😍
Diyete yarından katılırım da mutfak kısmına haftaya dahil olurum :) teşekkür ederim Varyemez Varyemez

Aynısını kuzenim söyledi
Bütün vücudumu geziyor sanki her gün başka bir yerim ağrıyor dedi
Onun karantina süresi doldu tekrar doktora gitti rapor aldı yine çünkü halsizlik geçmiyor diyor doktorda kimseyle temas etmeyin uzunca bir süre dinlenin demiş
Lütfen sende dinlen ilaçları vitaminleri ihmal etme bir kaç gün içinde hafiflemeye başlar

Aynısını kuzenim söyledi
Bütün vücudumu geziyor sanki her gün başka bir yerim ağrıyor dedi
Onun karantina süresi doldu tekrar doktora gitti rapor aldı yine çünkü halsizlik geçmiyor diyor doktorda kimseyle temas etmeyin uzunca bir süre dinlenin demiş
Lütfen sende dinlen ilaçları vitaminleri ihmal etme bir kaç gün içinde hafiflemeye başlar
Benim de farklı şehirde yaşayan bir görümcem geçirdi aynı şekilde her gün başka bir yerim ağrıyor sanki bütün vücudumu dolaşıyor diyordu

Insallah gecicek iyi olacaksin uyumaya dinlenmeye calis cok zor bir durum

Instagramda takip ettigim bir hesap kemoterapi icin test veriyor
Ilki pozitif 2. Ve 3. Negatif 2 antikor negatif cikmis
Hic bir belirti olmadi
Agresif bir hastaligi var ilerleyecek diye cok korktu
Capada pandemiyle ilgilenen en yetkili doktora ulasmislar
Pozitifin yanilma payi 0.06 imis
Negatifte %40
Ama oluyor iste belkide negatiftir sakince dinlenmeye calis
Umarım yanlışlık vardır ya da hafif geçiririm kekik çayı yaptım onu içiyorum birazdan ilaç içer uyumaya çalışırım sağol canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back