Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne diyorsunYiyecek alışverişi 300tl.Kıyafet falan serbestBak Kmsl Hnd kahve makınası aldı robot alacakBende pikap ve plak alacağım
Hiç işte anca kötü örnek oluyorKız ne diyorsun
Kötü örnek olma millete
Para harcamak yasak hele kıyafete kesinlikle yasak
Gel sarılalım bana sarıl trendyola bakma
Yiyecek alışverişi 300tl.Kıyafet falan serbestBak Kmsl Hnd kahve makınası aldı robot alacakBende pikap ve plak alacağım
O senin kanına girip sana para harcatacak sonra mutfak bütçesi filan yalan olacak yarışı kendi kazanmak için böyle şeyler yapıyor sen inanma onaAaaa tuce okyonus ne diyor doğru mu bu
Ahahahha bekleyecegim pazartesinden sonra alacagimmYiyecek alışverişi 300tl.Kıyafet falan serbestBak Kmsl Hnd kahve makınası aldı robot alacakBende pikap ve plak alacağım
Evet çok üzücü artık bunaldığımı hissediyorum kimseyi görmüyorum. Sabah kalkıyorum aynı saatte ve hergün hangi saatte ne yaptığım çok standart belli yani birbirinin aynısı. Oğluma doğum günü yapacaktım oda yattı resmen . Sanki insanlar gelecek gibi hazırlık yapacağım resim çekiniriz evde
Balonlar sipariş vereceğim konsept renk sarı ve gri evde hepimiz sarı giyeceğizEvet evet mutlaka fotograf fln cektir sizede moral olur
Dizim başladı bu bölüm süper.Ah Gülben canım Gülben
Balonlar sipariş vereceğim konsept renk sarı ve gri evde hepimiz sarı giyeceğiz
Bizde 2 pudingli pasta yiyecektim tabağa koydum abi bebek 2 kez ağladıBiz bu aksam bsy yaptik
3 pk cips yedik
Eger sabah sesim cikmazsa polisi arayin bizi kurtarsinlar
Benim de boyle.bir hayalim var esila. Umutsuz olma insaallah bu virus bir gun bitecek. Er ya da gec. Ya da asilarsan sonra belki daha rahat olacagiz ,bakalim kismet. Ben de birikimimin buyuk bolumunu seyahatler icin yapiyorumValla gorustugum bir ekip var ama yeniliklere acik degilim hatta sinirlari daraltmayi dusunuyorum ama kapi kalida gezemem herhalde tasiyicilik konusu muamma
Cunku tamamen yabanci birsey var 1 yillik
Simdi birsey okudum yurt disi tum ucuslarda covid asisi zorunlu olacakmis
Benim herseyi geride birakip yurtdisini gezme hayalim suya dustu.
Harclik dovizim bile vardi euro 3 4 tl iken baslamistim
Bizde 2 pudingli pasta yiyecektim tabağa koydum abi bebek 2 kez ağladı