🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mrb hanımlar bugün kahvaltı ev temizliği kahve derken balimi uyutup azcik keyif yapayım dedim tabi ne münasebet öyle bişey asla isteyemem. Balım uyandı. Kek yapmıştım yesin diye eline verdim bende baharatliklari silim dedim . Yagligida yağ doldurdum yerine koyarken elimden düştü . Kocaman mutfak heryere dağıldı . Temizliğini tahmin edersiniz artık. Üstüne çocuk uyumadı arkadaşa kahveye gittim yürüyüş yaptırdım çocuğa . Herif eve gelmiş aradı şimdide kısır ayran tava böreği yapcam. Dün sipariş vermişti paşam . Gurubunda ana menusuymus sevindim

kızlar ası için 12bın gonullu aranıyor. sız bu konu hakkında ne dusunuyorsunuz

Ay Benimde canım kıymalı börek istiyor bide kısırTatlıdan baya var yarın gün yapalım eşim kabul ederseYada sabah eşime börek aldırırım düşününce ugrasasım gelmediYarın ola hayrola
Ben sevemiyorum kıymalı börek ama çiğ börek favorimmm

ayyy canım çekti bak kaynanam güzel yapar gidince isteyeyim
saat ve ayakkabıları dıger kızlar alıyor bana hıc bısey kalmadı. aslında kosu bandı istıyor du. hep.
İmkanın varsa olabilir
Yedik içtik Allah olmayanlarada versin
Şimdi eliptik yapıyorum ekler yiyebilmek için
Zeynommm yaaaaaa ne eziyet çekiyoz yiyebilmek için kız bırcu esmersoy bir dilim tiriliçe için 1.5 saat koşuyormuş
Kız bu gazino nasıl gazino
Askerler mi gidiyor
Ayy bende hep merak ediyordum ama sormamıştom iyi oldu öğrendiğim
Üfff en nefret ettiğim yağ dökülmesi temizlemesi de çok zor

Burcu yemesin daha iyi o eziyete deger mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…