Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin abla iyiyim sen nasılsın çay saati bizim evdeIyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Bebek kaç aylık canım?Kizlar sizce soyle sakin bir hayata ne zaman döneceğiz evde sürekli herseyi acele yapıyorum bebek yer heri karışıyor veya başına bir kaza getiriyor
Bende bunu çok merak ediyorum ama çevremdeki herkes felaket tellahi mübarek ağzını açan dahada zor oluyor diyorlar gerçeği şimdiye kadar hep haklılar ileriki zamanlara inşallahKizlar sizce soyle sakin bir hayata ne zaman döneceğiz evde sürekli herseyi acele yapıyorum bebek yer heri karışıyor veya başına bir kaza getiriyor
Hayırlı akşamlar. elhamdülillah cok sukur ıyıyım sen nasılsınIyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Kırmızı oda'yı seyrediyorumHosgeldin abla iyiyim sen nasılsın çay saati bizim evde
Biraz sakinlik istiyorumBende bunu çok merak ediyorum ama çevremdeki herkes felaket tellahi mübarek ağzını açan dahada zor oluyor diyorlar gerçeği şimdiye kadar hep haklılar ileriki zamanlara inşallah
Ben de iyiyim tatlım sporumu yaptımHayırlı akşamlar. elhamdülillah cok sukur ıyıyım sen nasılsın
Bende tablet elimde Esra izliyorumKırmızı oda'yı seyrediyorum
Günlük suyumu bitirmeye çalışıyorum
can yasını doldurunca varlıgının farkında oldugunda duzen kuruluyor. ama kimisine gore 3yasında duzen oluyor bana gore 6aylık oldugundan berı duzen varKizlar sizce soyle sakin bir hayata ne zaman döneceğiz evde sürekli herseyi acele yapıyorum bebek yer heri karışıyor veya başına bir kaza getiriyor
cok ıyı yapmişsın canBen de iyiyim tatlım sporumu yaptım
Dizinin başına geçtim
Biraz sakinlik istiyorum
A bak umut verim sana yeni nesil anne arkadaşlarım 3 yaşında azcik nefes aliosun diyorlar. Kendi kendilerine oyun falan oynuyorlarmis düşünsene ne güzel mucize annem sen oyna ben geliyorum diyecem kahve ve sigara keyfi yapicam o umutla yaşamak güzelBiraz sakinlik istiyorum
Düzenle ilgili sorun yok aslında herseyi cok düzenli yemek hariç sorun mesela odada biraz bırakayım bi sakince ev supureyim veya wc ye gideyim arkamı döndüğümde an mutlaka ya çekmece boşaltıyor ya baska tehlikeli şeyler peşindecan yasını doldurunca varlıgının farkında oldugunda duzen kuruluyor. ama kimisine gore 3yasında duzen oluyor bana gore 6aylık oldugundan berı duzen var
Hih iste bende öyle istiyorumA bak umut verim sana yeni nesil anne arkadaşlarım 3 yaşında azcik nefes aliosun diyorlar. Kendi kendilerine oyun falan oynuyorlarmis düşünsene ne güzel mucize annem sen oyna ben geliyorum diyecem kahve ve sigara keyfi yapicam o umutla yaşamak güzel
Düzenle ilgili sorun yok aslında herseyi cok düzenli yemek hariç sorun mesela odada biraz bırakayım bi sakince ev supureyim veya wc ye gideyim arkamı döndüğümde an mutlaka ya çekmece boşaltıyor ya baska tehlikeli şeyler peşinde
Gördüklerini bi anlat allah aşkınaKarisma cocuga
Gördüklerini bi anlat allah aşkına