Ay Benimde canım kıymalı börek istiyor bide kısırKısırı yaptım yedikkkkk ayyy küçük kızım çok seviyor büyük kızım zorla yedi
biraz fazla yaptım akşam kırmızı odayı izlerken yicem
saat ve ayakkabıları dıger kızlar alıyor bana hıc bısey kalmadı. aslında kosu bandı istıyor du. hep.Ayyyy hadi bakalım hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle
bilemedim ki şimdi güzel bir saat olabilir yanda ayakkabı filan
şimdiden mıtlu yaşları olur inşallahhh
Sizin gazinoyu pek bir merak ettimAkşam balık yemeye gitcez gazinoya ne kadar tutar bilmiyorum
Kıymalı kol böreğine bayılırım mımmmAy Benimde canım kıymalı börek istiyor bide kısırTatlıdan baya var yarın gün yapalım eşim kabul ederse Yada sabah eşime börek aldırırım düşününce ugrasasım gelmedi Yarın ola hayrola
460 TL altında alım fırsatı verir...
YTD
15 aralığa kadar böyle gitse de biraz altın alsam460 TL üzeri kapanışta eski yerlerine gelecektir.
YTD
Yaaa çok duygulandım göz yaşlarım pıt pıtBir baktım oğlusun alt dişi sallanıyor Yaaaa daha dün gibi dişlerinin çıktığı çocuğum büyüyor Eşim nöbette yarın gelsin çekeriz yutmaz inş gece panik yaptım şimdi
Kız bu gazino nasıl gazinoBizimde vargidiyoruz
Orduevinin içinde tesisler askerler ve aileleri gidiyor . İçinde park aile kantini yazık bahçe yAni kafe ve lokanta varKız bu gazino nasıl gazino
Askerler mi gidiyor
Bende erken diyorum benimki için.Netten baktım 5yas sonrası dökülmeye başlıyormuş
Bizim 3 ay önce biri düştü
Biri sallanıyor ellemiyor yoksa cekeceğim
Dün baktım dişler gelmiş arkadan ama sallanan diş duruyor izin vermiyor
Senin oğlan benimkinden 2 ay büyük bizim ki erken mi döktü
OrdueviKız bu gazino nasıl gazino
Askerler mi gidiyor
Maşallah kuzuşuna yaaaBende erken diyorum benimki için.Netten baktım 5yas sonrası dökülmeye başlıyormuş
Koca dişli olacak artıkMaşallah kuzuşuna yaaa
Oğlum diş çıkarıyor yA bende hüzünleniyorum kendi kendimeKoca dişli olacak artıkEşime diyorum sırıttırıp bol bol foto cekelim artık minik dişler gidiyor anı olsun
Gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederimTopiğimiz ilk bebişi Allah annemi babalı büyümeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?