fıyatları ogrenmem lazım önceBen sevemiyorum kıymalı börek ama çiğ börek favorimmm
ayyy canım çekti bak kaynanam güzel yapar gidince isteyeyim
İmkanın varsa olabilir
Zeynommm yaaaaaa ne eziyet çekiyoz yiyebilmek için kız bırcu esmersoy bir dilim tiriliçe için 1.5 saat koşuyormuş
Ayy bende hep merak ediyordum ama sormamıştom iyi oldu öğrendiğim
Üfff en nefret ettiğim yağ dökülmesi temizlemesi de çok zor
Lokanta gibi canım askerler aileleri giriyor yemek çay kahve tatlı küçük park var içerse dışarıda büyük park var ama kapalı ismi gazino bende geldiğimde öğrendimAynen 5000 i gecmis zalim
Teşekkür ederim❤Canım allah analı babalı büyütsün
Temizlenmesi işkence daha doğrusu temizlenmiyor öyle bir olay. Muftagimda çok büyük Allah'tan halilarim makinalikBen sevemiyorum kıymalı börek ama çiğ börek favorimmm
ayyy canım çekti bak kaynanam güzel yapar gidince isteyeyim
İmkanın varsa olabilir
Zeynommm yaaaaaa ne eziyet çekiyoz yiyebilmek için kız bırcu esmersoy bir dilim tiriliçe için 1.5 saat koşuyormuş
Ayy bende hep merak ediyordum ama sormamıştom iyi oldu öğrendiğim
Üfff en nefret ettiğim yağ dökülmesi temizlemesi de çok zor
Bende bakım yaptım kendime kul tüy kalmadıBüyük kızıma künefe yaptım
küçük kızımla çay ,,, kısır,,,cips keyfindeyizzzz
Ohhhhh misssssssssBende bakım yaptım kendime kul tüy kalmadıŞimdi duş alıp kremlenip bitki cayı içerim.Adacayı,elma ve ayva attım porselen Demliğime demleniyor.Oğluşa Mısır patlattım
Harcamasız gün olmuyor.Bugun 40tl harcadım.Yarın ekmek gevrek börek falan alırız Pazar belki harcama olmaz Pazartesi günü sebze meyve alışverişi en az 100tl giderBugün 50 lira harcama yaptım. Ne aldım onuda bilmiyorum ama neyse 2.50 TL kumbaracigima attım
İlk zamanlar değilde sonra olabilir.ben yapmıyorum oglumada ızın vermiyorum cumku guvenmıyorum asıya
Merhaba Sitare, bebeğine kavustun.Tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahMerhaba ablacım ,
Salı günü sabah doğum yaptım toparladık biraz bugüne şükür yeni yeni kendime geliyorum
sonuclar guzel gıderse inşallahİlk zamanlar değilde sonra olabilir.
Ben de böyle düşünüyorum.İlk zamanlar istemem.Hatta şuan çin aşısına gönüllü aranıyor diye bugün eşimle konuştuk.Millet seciyorum,onlarıkini asla olmam diyordumİlk zamanlar değilde sonra olabilir.
Bizde bu akşam masada konuştuk:) ben de güvenmem onlara.Ben de böyle düşünüyorum.İlk zamanlar istemem.Hatta şuan çin aşısına gönüllü aranıyor diye bugün eşimle konuştuk.Millet seciyorum,onlarıkini asla olmam diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?