- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
aynen. dısarıya gore de fiyattada ıyıOrduevinin içinde tesisler askerler ve aileleri gidiyor . İçinde park aile kantini yazık bahçe yAni kafe ve lokanta var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen. dısarıya gore de fiyattada ıyıOrduevinin içinde tesisler askerler ve aileleri gidiyor . İçinde park aile kantini yazık bahçe yAni kafe ve lokanta var
Normal o zamanBende erken diyorum benimki için.Netten baktım 5yas sonrası dökülmeye başlıyormuş
Rabbım analı babalı büyütsün inşallah canımMerhaba ablacım ,
Salı günü sabah doğum yaptım toparladık biraz bugüne şükür yeni yeni kendime geliyorum
Sitare gözünüz aydınTeşekkür ederim ❤
Rabbım analı babalı büyütsün inşallah canım
Teşekkür ederim Allah razı olsunSitare gözünüz aydın
Allah analı babalı mutlu büyütmeyi nasip etsin
Zaman bulursam izlemek isterim.TRT BELGESEL DE bugun erzıncan tulum peynirı yapılıyor..
İnşallah canımZaman bulursam izlemek isterim.
Hayırlı olsun bebeğiniz allah analı babalı büyütsünTeşekkür ederim Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim,Hayırlı olsun bebeğiniz allah analı babalı büyütsün
Gönüllü bir doktor hayatını kaybetmişti.kızlar ası için 12bın gonullu aranıyor. sız bu konu hakkında ne dusunuyorsunuz
ben yapmıyorum oglumada ızın vermiyorum cumku guvenmıyorum asıyaGönüllü bir doktor hayatını kaybetmişti.
Canım allah analı babalı büyütsünTeşekkür ederim Allah razı olsun
Bırak gönüllüyü ben normal bile olmak istemiyorum. Yan etkilerini uzun vadede bilemiyoruz daha çok yeni bi olaykızlar ası için 12bın gonullu aranıyor. sız bu konu hakkında ne dusunuyorsunuz
Ben sevemiyorum kıymalı börek ama çiğ börek favorimmmAy Benimde canım kıymalı börek istiyor bide kısırTatlıdan baya var yarın gün yapalım eşim kabul ederseYada sabah eşime börek aldırırım düşününce ugrasasım gelmediYarın ola hayrola
İmkanın varsa olabilirsaat ve ayakkabıları dıger kızlar alıyor bana hıc bısey kalmadı. aslında kosu bandı istıyor du. hep.
Zeynommm yaaaaaa ne eziyet çekiyoz yiyebilmek için kız bırcu esmersoy bir dilim tiriliçe için 1.5 saat koşuyormuşYedik içtik Allah olmayanlarada versin
Şimdi eliptik yapıyorum ekler yiyebilmek için
Ayy bende hep merak ediyordum ama sormamıştom iyi oldu öğrendiğimKız bu gazino nasıl gazino
Askerler mi gidiyor
Üfff en nefret ettiğim yağ dökülmesi temizlemesi de çok zorMrb hanımlar bugün kahvaltı ev temizliği kahve derken balimi uyutup azcik keyif yapayım dedim tabi ne münasebet öyle bişey asla isteyemem. Balım uyandı. Kek yapmıştım yesin diye eline verdim bende baharatliklari silim dedim . Yagligida yağ doldurdum yerine koyarken elimden düştü . Kocaman mutfak heryere dağıldı . Temizliğini tahmin edersiniz artık. Üstüne çocuk uyumadı arkadaşa kahveye gittim yürüyüş yaptırdım çocuğa . Herif eve gelmiş aradı şimdide kısır ayran tava böreği yapcam. Dün sipariş vermişti paşam . Gurubunda ana menusuymus sevindim
Aynen 5000 i gecmis zalimAbi bebek yaramazlıkta çığır açtı bugün cidden çok yorgunum başım filan döndü vaka inanılmaz bir boyutta şoktayım
Burcu yemesin daha iyi o eziyete deger miBen sevemiyorum kıymalı börek ama çiğ börek favorimmm
ayyy canım çekti bak kaynanam güzel yapar gidince isteyeyim
İmkanın varsa olabilir
Zeynommm yaaaaaa ne eziyet çekiyoz yiyebilmek için kız bırcu esmersoy bir dilim tiriliçe için 1.5 saat koşuyormuş
Ayy bende hep merak ediyordum ama sormamıştom iyi oldu öğrendiğim
Üfff en nefret ettiğim yağ dökülmesi temizlemesi de çok zor
Kesinlikle grıp asısı için bıle aradılar bugun bızı onuda yapmadıkBırak gönüllüyü ben normal bile olmak istemiyorum. Yan etkilerini uzun vadede bilemiyoruz daha çok yeni bi olay