• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mrb hanımlar bugün kahvaltı ev temizliği kahve derken balimi uyutup azcik keyif yapayım dedim tabi ne münasebet öyle bişey asla isteyemem. Balım uyandı. Kek yapmıştım yesin diye eline verdim bende baharatliklari silim dedim . Yagligida yağ doldurdum yerine koyarken elimden düştü . Kocaman mutfak heryere dağıldı . Temizliğini tahmin edersiniz artık. Üstüne çocuk uyumadı arkadaşa kahveye gittim yürüyüş yaptırdım çocuğa . Herif eve gelmiş aradı şimdide kısır ayran tava böreği yapcam. Dün sipariş vermişti paşam . Gurubunda ana menusuymus sevindim 😅

kızlar ası için 12bın gonullu aranıyor. sız bu konu hakkında ne dusunuyorsunuz

Ay Benimde canım kıymalı börek istiyor bide kısır😀Tatlıdan baya var yarın gün yapalım eşim kabul ederse😂Yada sabah eşime börek aldırırım düşününce ugrasasım gelmedi😂Yarın ola hayrola
Ben sevemiyorum kıymalı börek ama çiğ börek favorimmm🤪🤪

ayyy canım çekti bak kaynanam güzel yapar gidince isteyeyim😁😁
saat ve ayakkabıları dıger kızlar alıyor bana hıc bısey kalmadı. aslında kosu bandı istıyor du. hep.
İmkanın varsa olabilir👍👍
Yedik içtik Allah olmayanlarada versin 🙏
Şimdi eliptik yapıyorum ekler yiyebilmek için😬
Zeynommm yaaaaaa ne eziyet çekiyoz yiyebilmek için kız bırcu esmersoy bir dilim tiriliçe için 1.5 saat koşuyormuş😱😱
Kız bu gazino nasıl gazino
Askerler mi gidiyor
Ayy bende hep merak ediyordum ama sormamıştom iyi oldu öğrendiğim😁😁
Mrb hanımlar bugün kahvaltı ev temizliği kahve derken balimi uyutup azcik keyif yapayım dedim tabi ne münasebet öyle bişey asla isteyemem. Balım uyandı. Kek yapmıştım yesin diye eline verdim bende baharatliklari silim dedim . Yagligida yağ doldurdum yerine koyarken elimden düştü . Kocaman mutfak heryere dağıldı . Temizliğini tahmin edersiniz artık. Üstüne çocuk uyumadı arkadaşa kahveye gittim yürüyüş yaptırdım çocuğa . Herif eve gelmiş aradı şimdide kısır ayran tava böreği yapcam. Dün sipariş vermişti paşam . Gurubunda ana menusuymus sevindim 😅
Üfff en nefret ettiğim yağ dökülmesi temizlemesi de çok zor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ben sevemiyorum kıymalı börek ama çiğ börek favorimmm🤪🤪

ayyy canım çekti bak kaynanam güzel yapar gidince isteyeyim😁😁

İmkanın varsa olabilir👍👍

Zeynommm yaaaaaa ne eziyet çekiyoz yiyebilmek için kız bırcu esmersoy bir dilim tiriliçe için 1.5 saat koşuyormuş😱😱

Ayy bende hep merak ediyordum ama sormamıştom iyi oldu öğrendiğim😁😁

Üfff en nefret ettiğim yağ dökülmesi temizlemesi de çok zor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Burcu yemesin daha iyi o eziyete deger mi :KK12:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back