- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
cok şukur calişmalarım boşa gıdecek dıye korkmuştum.Polo33 cnm sınav var bize görev isteme açık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok şukur calişmalarım boşa gıdecek dıye korkmuştum.Polo33 cnm sınav var bize görev isteme açık
Son dakika iptal ederler mi bilemiyorum ama suan bizler sınav icin görev isteyebiliyoruzcok şukur calişmalarım boşa gıdecek dıye korkmuştum.
Bende haftanın üç gunu göndermeyi dusunuyorumYa çok tesekkür ederim öyle mutlu oldum ki sağlıkla gitsin kuzucuklar oğlum için çok üzülüyordum 5 kişi zaten sınıfı üst sınır 9
İnşallah olmaz tabi saglık daha onemli ama tedbırlerı alinarak yapılabilir. bıde kredıde dustu. 175 olmuş.Son dakika iptal ederler mi bilemiyorum ama suan bizler sınav icin görev isteyebiliyoruz
Az önce görüştüm hocamızla 5 gün gidiyorlardı öyle devam edeceğizBende haftanın üç gunu göndermeyi dusunuyorum
16 ama göndermeyenler olur diyorumAz önce görüştüm hocamızla 5 gün gidiyorlardı öyle devam edeceğiz
Sizin sınıf kaç kişi canım
Canım bizim sınıf 21 di gelen 516 ama göndermeyenler olur diyorum
Beş cok iyi bizde gelen 16 idiCanım bizim sınıf 21 di gelen 5
Hımmm epey varmış gelenBeş cok iyi bizde gelen 16 idi
kız bendemı yapsamKısırı yaptım yedikkkkk ayyy küçük kızım çok seviyor büyük kızım zorla yedi
biraz fazla yaptım akşam kırmızı odayı izlerken yicem
Ayyy yap yappp benim kız bana gülüyor anne yaaa dizi izlerken kısır keyfi mi yapacaksın diyorkız bendemı yapsam
bayılırım oyle.. valla heycanlı heycanlıAyyy yap yappp benim kız bana gülüyor anne yaaa dizi izlerken kısır keyfi mi yapacaksın diyor
Ayyyy hadi bakalım hiçbir şey olmaz Allah ın izniyledoktor %2 rısk demiş. 9 aylık olmadan anlaşilmazmiş. olabışırde olmayabılırdw demiş ( ocak 1 ablamın doğum gunu. sızcs ne alayım hediye. bıde ust komsum ablam