• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sevemiyorum kıymalı börek ama çiğ börek favorimmm🤪🤪

ayyy canım çekti bak kaynanam güzel yapar gidince isteyeyim😁😁

İmkanın varsa olabilir👍👍

Zeynommm yaaaaaa ne eziyet çekiyoz yiyebilmek için kız bırcu esmersoy bir dilim tiriliçe için 1.5 saat koşuyormuş😱😱

Ayy bende hep merak ediyordum ama sormamıştom iyi oldu öğrendiğim😁😁

Üfff en nefret ettiğim yağ dökülmesi temizlemesi de çok zor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
fıyatları ogrenmem lazım önce 🤣🤣

Bugün de harcama yapmadık çok şükür
Yarın eşim pazara gidecek
Bir kaç market eksiğide var onları alır
Vaka sayıları hem şaşırtıyor hem şaşırtmıyor allah sonumuzu hayır etsin

Ben sevemiyorum kıymalı börek ama çiğ börek favorimmm🤪🤪

ayyy canım çekti bak kaynanam güzel yapar gidince isteyeyim😁😁

İmkanın varsa olabilir👍👍

Zeynommm yaaaaaa ne eziyet çekiyoz yiyebilmek için kız bırcu esmersoy bir dilim tiriliçe için 1.5 saat koşuyormuş😱😱

Ayy bende hep merak ediyordum ama sormamıştom iyi oldu öğrendiğim😁😁

Üfff en nefret ettiğim yağ dökülmesi temizlemesi de çok zor🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Temizlenmesi işkence daha doğrusu temizlenmiyor öyle bir olay. Muftagimda çok büyük Allah'tan halilarim makinalik

Büyük kızıma künefe yaptım 😁😁

küçük kızımla çay ,,, kısır,,,cips keyfindeyizzzz :süslü: :süslü:
Bende bakım yaptım kendime kul tüy kalmadı😂Şimdi duş alıp kremlenip bitki cayı içerim.Adacayı,elma ve ayva attım porselen Demliğime demleniyor.Oğluşa Mısır patlattım

Bugün 50 lira harcama yaptım. Ne aldım onuda bilmiyorum ama neyse 2.50 TL kumbaracigima attım 😊
Harcamasız gün olmuyor.Bugun 40tl harcadım.Yarın ekmek gevrek börek falan alırız Pazar belki harcama olmaz Pazartesi günü sebze meyve alışverişi en az 100tl gider

Merhaba ablacım ,
Salı günü sabah doğum yaptım toparladık biraz bugüne şükür yeni yeni kendime geliyorum
Merhaba Sitare, bebeğine kavustun.Tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah 😍
Sarilikla ilgili yazdıklarını okudum.Kizim 38.haftada 2700 doğdu ve doğum sonrası da kilo verme olayı oldu ne kadar bilmiyorum.Bunlar çok normal.Ve yenidoğan sarılığı denen şey de olası bir durum.Biz de yaşadık.Kizim minikti ve çene kasları da gelismediginden ilk iki üç gün emmedi.Mama destekli gittik,sarılık 12 olmuştu.Sonrasinda ağırlığı emzirmeye verdik,mamayı biraktik ve sarilikta bitti gitti.Sık sık karnı doymali bebeğin.İki saat gibi zaman belirleme emzirmek için,tabi uyandırması çok zor oluyor.Bir emzirme danışmanınin çok beğendiğim bir sözü var.Lohusanin yaka iğnesi bebegidir,gün 24 saat,bebekse 20 saat durur gerekirse annede 😊 Sırf karni doysun diye de değil,seni bol bol hissetsin diye...Başka kişilerin ne dediğini de lütfen düşünme ve üzülme.Kizim bir yaşında ve edindiğim tecrübe, artık kızım ve ben bir butunuz.ve kızım hariç artık beni hiçbir şey kolay kolay uzemez.Ben ilk bir ayimda çok üzüldüm ve kötü hatırlıyorum.Sen öyle olma istiyorum.Bu eşsiz kavuşmanız hatrında çok güzel kalsın. ♥️Bebeğinin de değeri düşüp yuvanıza gidin ve bol bol hasret giderin 🌻

İyi akşamlar herkese

Yemeğimizi yedik oğlanı uyuttum çay içiyoruz 🥰 kırmızı odayı izlicem

Günün tek harcaması eşim oğlana bisküvi almış marketten.

Yarın yoğurt yapmak için süt alınacak , kuru soğan ve ekmek alırız.

Yarın ne yemek yapsam bilemiyorum. Pırasa ve karnabahar var onlardan birini yapabilirim

Gene başladı hergün ne yemek yapsam derdim eşim çalışırken rahattım 😂

Günün harcaması 4 lira ekmek
Eşimin harcamalarını yazmıyorum.
Yemeğimizi yedik, eşim oğlanla ilgilendi.
bulaşık makinesini doldurdum.
çayı koydum. Çok geçmeden oğlum memm memmm diye arkamdan ağlamaya başladı:)
Emzirdim uyuyacak.
Benim içinde dinleme saati başlar.
Çayın yanına tatlı koyup günü değerlendiririz:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back