- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
345 bin uuuuuGunaydin kizlar
Aksam burda konusunca oturup malvarligimi doktum esime gel bakalim diyorum niye diyor ne gelen var ne giden
Olsun ben yinede cikarip sevdim
Bizim araba 345 bin olmus asla stok vermiyorlarmis bize nasil denk geldide hemen aldik cok sansliymisiz
Nerde almiyolarki bedavaya geldim valla bitane altina oda tam altinda deil ceyregin bi büyügüBende eşime diyorum ki sarı kız alalım sarı kız alalım
345 bin uuuuu
Nasılsın
Nedemistimkiben bunu beğendi.Yarinki menümüz olsun. Canım istediBugün tavuk mantar sote niyetim vardı vazgeçtim
Canım mercimekli köfte çekti salata tursu ayran
Az yerim diyetteyim
Ahahahaha sdviyoz kiz napak kucuk cadida akisti kebapppp diyor mumbara filan bayiliyirMangal ailesi
Sizin birikimler mangala gidiyor
Şaka tabi ki aşırıya kaçmadan tabi ki harcanacak herşey para değil insanız yaşayacağız
Hosgeldn canim benimkaçırmışım mesajı diyorum ya teyzeler gibiyim alışamadım yazmaya öyle izlenim şeklinde değil canım hani bilgi babında demiştim buradaki herkesin enerjisini seviyorum ondan geldim zaten
Ayyyy cok iyi canim❤Gunaydin kizlar
Aksam burda konusunca oturup malvarligimi doktum esime gel bakalim diyorum niye diyor ne gelen var ne giden
Bizim araba 345 bin olmus asla stok vermiyorlarmis bize nasil denk geldide hemen aldik cok sansliymisiz
Hosgeldin canimBirikime bende katılabilirim
Abovvvvv kizzzzz ben 2 tanesiyle perisan olmuşumÇocuksuz tadı tuzu olmaz evliliğin hayatın allah isteyen herkese nasip etsin
Benim üçüde sezeryan yoksa 4 ü yapıcam
Ayyy benimde canim istiyor bu hafta bende yapayimBugün tavuk mantar sote niyetim vardı vazgeçtim
Canım mercimekli köfte çekti salata tursu ayran
Az yerim diyetteyim
YarımNerde almiyolarki bedavaya geldim valla bitane altina oda tam altinda deil ceyregin bi büyügü
Bana krediyle kocam bilezik aldı.3 yıl ödedik krediyi.Kayınvalide 5i biryerde taktı ve sen hala kayınvalideye laf atıyorsun bak bir daha duyayım napıyorum seniYarımyok ben bedavaya gelmedim baya altınım vardı kv bana 5 i bir yerde takmıştı
Bana krediyle kocam bilezik aldı.3 yıl ödedik krediyi.Kayınvalide 5i biryerde taktı ve sen hala kayınvalideye laf atıyorsun bak bir daha duyayım napıyorum seniNarinNarin Cedric1003 kosun Tuğçe’nin 5i biryerdesi varmış
Dimi boza ay çil çil altınlar alalım hep birlikteGünaydın
Tuğçe, topic üye bakımından bereketli oldu baksana maşallah dünden bugüne birçok yeni isim var. İnşallah altın konusunda da bereketli olur
Ağanın eli öpülmezGunaydin kizlar
Ahahahha olan var olmayaan var dimiKızlar kur artışının sebebi bulunmuş.Lütfen yapmayın yazıktır günahtır
Tabi canımAhahahha olan var olmayaan var dimi
Yaaaa evet değil miSeninle tanıştığımda hamileydin oğluna.Eşin şarka falan gitti ayrıydınız.Zaman su gibi akıyor
Çocuksuz tadı tuzu olmaz evliliğin hayatın allah isteyen herkese nasip etsin
Benim üçüde sezeryan yoksa 4 ü yapıcam
Kızlar kur artışının sebebi bulunmuş.Lütfen yapmayın yazıktır günahtır
Ben iyice öpüyorum dur gelsin biraz daha öpeyimKızlar kur artışının sebebi bulunmuş.Lütfen yapmayın yazıktır günahtır
Ağanın eli öpülmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?