• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😂😂 Hey maşallah ...amin amin canım kesinlikle öyle Allah tüm yavrulara sağlıklı uzun ömürler versin 🤲 ben garantiye aldım kendimi sezaryende 😜
Amin
Ayyy yok şaka yapıyorum
Evlendiğimden beri
Emziriyorum😒
Alt değiştiriyorum😒
Tuvalet eğitimi veriyorum 😒
Oyun oynuyorum 😒
Yeterrr rrrr 😵😵😵😵😵
Birazda gezelim tozalım hayatımızı yaşayalım korona müsade ederse 😳😳😳

Bencede uuuu beybi😂😂😂
Biz aldigimizda 266 idi ek motor garantisi fln 272 ye geldi bana faizle maliyeti 296 bindi 🤩
Uyumaktan sistiiim ama gayet iyiyim
Bir tane kitap okuyordum onu fln bitiririm
Araba evden daha çok kazandırdı
Biz 57 bine almıştık 2014 de şimdi 170 bin
İyi olmana sevindim 👍

Dün kocana bugün çocuklara eee sana yarınmı alışveriş😂Kızım kendine al😂Hepsiburadaya girebilsem robot bakacagım😂Senin ve @NarinNarin robotu var elitsiniz😀Eşime dedim temizlikçi alacağım her hafta.Gerek yok ben istediğini yaparım ona para veremem dedi eh kendi kasındı😂
O ne kız 5 I bir yer de 🤣🤣ben hiç girmedim şahsen

Herkese tünaydinlar 🌼işler çok yine ev sil supur yapılacak dün akşam barbunya pilav yapmıştım bugüne biraz var yanına birşey eklemeliyim.Bebek oğlan dün akşam yediğim barbunyanin acısını çıkarttı sabaha kadar zombi gibi oldum.Buyuk oğlanın alerji çoştu günde 1500 kere falan hapşırıyor gözler kızardı dersi dinleyemiyor hapsirmaktan.
Akşama arkadaş ve eşi bebeği sevmeye bellekler galiba bol fındıklı kek yapma planım var cayın yanına.
Ayriyetten eşim dün gece hepsiburada dan sepet yaptın mı dedi yooo dedim yapsam alacakmış fırsatı kaçırdım galiba 🤣
Ben robot süpürge istiyorum bayağı zamandır aklına soktum dün akşam hatta ona baktin mi dedi.belkide alacakti🤭ama ben şimdi istemiyorum Ucretsizdeyim borçları şişirmenin gereği yok.ise başlayınca almak istiyorum tabi dolarla birlikte kendisinin fiyatı uçuuuppp gitmezse🕊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back