Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda yoğurur be ne olacak sal bebeyiYaaaa yanlız tam hamur yoğurup poaça yapacaktım ki bebek anında uyandı
Dolaplara aldığım tüm kilitleri koparttı çeke çeke elleri hep dolaplara sıkışıyor ay saniye durmuyorOda yoğurur be ne olacak sal bebeyi
AminHey maşallah ...amin amin canım kesinlikle öyle Allah tüm yavrulara sağlıklı uzun ömürler versin ben garantiye aldım kendimi sezaryende
Hadi bakalımKv lerin 250 km leri kalmış
Evet hatta kendim de kırmızı giyindimHadi bakalım
Kırmızı halılar serildi mi
Araba evden daha çok kazandırdıBencede uuuu beybi
Biz aldigimizda 266 idi ek motor garantisi fln 272 ye geldi bana faizle maliyeti 296 bindi
Uyumaktan sistiiim ama gayet iyiyim
Bir tane kitap okuyordum onu fln bitiririm
Hakettin kırmızı kurdelalı sarı kızıEvet hatta kendim de kırmızı giyindim
Bereketli olsun736 tl ek dersim yattı. 1 gr aldım hesaptan parayı harcamadan
Bereketli olsun iyi yapmışsın canım yoksa harcanır gider736 tl ek dersim yattı. 1 gr aldım hesaptan parayı harcamadan
O ne kız 5 I bir yer de ben hiç girmedim şahsenDün kocana bugün çocuklara eee sana yarınmı alışverişKızım kendine alHepsiburadaya girebilsem robot bakacagımSenin ve @NarinNarin robotu var elitsinizEşime dedim temizlikçi alacağım her hafta.Gerek yok ben istediğini yaparım ona para veremem dedi eh kendi kasındı
Ben gördüm ama bende yokKuyumcuda inceledim dana gibi birsey20 çeyrek bir aradaO ne kız 5 I bir yer de ben hiç girmedim şahsen
bende görmedim takanda olmadı eskiden çok severdim altını evlendikten sonra bişey oldu alyansı bile zor takıyorum.Ben gördüm ama bende yokKuyumcuda inceledim dana gibi birsey20 çeyrek bir arada
Bende takmıyorum ama alıp evde bakışmayı seviyorumzaten onu taksan boynunu kopartırlarbende görmedim takanda olmadı eskiden çok severdim altını evlendikten sonra bişey oldu alyansı bile zor takıyorum.