🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mangal ailesi
Sizin birikimler mangala gidiyor
Şaka tabi ki aşırıya kaçmadan tabi ki harcanacak herşey para değil insanız yaşayacağız
İbrahim Tatlıses in ekmek ısırdığı bi foto vardı capslerde dolaşan..o geldi aklıma senin yavrular kaç yaşında Zeyno ? Kaderdaşız biz

Altin almayı çok istiyorum ama merkez uzak..
Güne girip birikim yapabiliyorum suanlik sadece.. ben evlenirken çeyrek 140 ti.
Şimdiki duruma bakkk Allah'ım
Ben de merkeze uzağım diye trendyoldan alıyorum canım T ile başlayan kuyumcudan...tabi nakit alıma göre pahalıya geliyor ama uzun vadeli düşününce alamamaktan iyidir bence

İbrahim Tatlıses in ekmek ısırdığı bi foto vardı capslerde dolaşan..o geldi aklıma senin yavrular kaç yaşında Zeyno ? Kaderdaşız biz
Canım büyük kızım mayısta 9 olacak
Oğlum mayısta 6 olacak
Minik kızım da 25 aylık ellerinden öpsünler aşiret gibiyiz

Seninkiler???

Yorumlari okudukca müge anlidaki teyze geldi aklima istiyom istiyom ben altinlarimi istiyom luge abla vermicek bana bu altinlarimi biliyom ben demesi yokmuydu tabi bu arada teyzeyi gordukce kendime benzetesim geldi esime bende istiyom altin istiyom isde aksama kadar diyorum ama herifde tik yok bitane altin var kendisinden onuda gozum gibi sakliyom

Canım büyük kızım mayısta 9 olacak
Oğlum mayısta 6 olacak
Minik kızım da 25 aylık ellerinden öpsünler aşiret gibiyiz

Seninkiler???
Maşallah aynen biz de oğlum 10yaşında büyük kızım 5 (bu ara doğum günleri) minnak kızım da haftaya 3aylık olacak inşallah durup düşününce inanamıyorum bazen ben ne ara bu yaşa geldim de üç çocuğum oldu diye

Bende eşime diyorum ki sarı kız alalım sarı kız alalım

Seninle tanıştığımda hamileydin oğluna.Eşin şarka falan gitti ayrıydınız.Zaman su gibi akıyor

Çocuksuz tadı tuzu olmaz evliliğin hayatın allah isteyen herkese nasip etsin
Benim üçüde sezeryan yoksa 4 ü yapıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…