• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebek kucaktan inmiyor kızlar zor durumdayım evde yemeği zor ocağa koydum 😖 kv lere salonu hazırladım dün ilk kez petekleri açtım o odanın peteğinde hava var sanırım ılık hatta yarısı soğuk ☹️

Herkese tünaydinlar 🌼işler çok yine ev sil supur yapılacak dün akşam barbunya pilav yapmıştım bugüne biraz var yanına birşey eklemeliyim.Bebek oğlan dün akşam yediğim barbunyanin acısını çıkarttı sabaha kadar zombi gibi oldum.Buyuk oğlanın alerji çoştu günde 1500 kere falan hapşırıyor gözler kızardı dersi dinleyemiyor hapsirmaktan.
Akşama arkadaş ve eşi bebeği sevmeye bellekler galiba bol fındıklı kek yapma planım var cayın yanına.
Ayriyetten eşim dün gece hepsiburada dan sepet yaptın mı dedi yooo dedim yapsam alacakmış fırsatı kaçırdım galiba 🤣
Ben robot süpürge istiyorum bayağı zamandır aklına soktum dün akşam hatta ona baktin mi dedi.belkide alacakti🤭ama ben şimdi istemiyorum Ucretsizdeyim borçları şişirmenin gereği yok.ise başlayınca almak istiyorum tabi dolarla birlikte kendisinin fiyatı uçuuuppp gitmezse🕊
kolay gelsin şimdiden ev süpürmek ve silmeyi sevmiyorum mutfakta yemek yapmayı bulaşık yıkamayı çok seviyorum :) bende robot istiyorum ben alamadan fiyatlar uçtu şimdilik önceliğimiz laptop almak bakalım bu ay onu sipariş verelim taksit taksit öderiz diyorum.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 164
Bende takmıyorum ama alıp evde bakışmayı seviyorum😂zaten onu taksan boynunu kopartırlar😂
burda bişey yapmazlar herkeste var nasıl kazanıyorlarsa parayı artık kuyumcular çok kalabalık sonrada gelip yardım parası nasıl alırız derdinde bazıları cuma cuma günaha giriyorum

kolay gelsin şimdiden ev süpürmek ve silmeyi sevmiyorum mutfakta yemek yapmayı bulaşık yıkamayı çok seviyorum :) bende robot istiyorum ben alamadan fiyatlar uçtu şimdilik önceliğimiz laptop almak bakalım bu ay onu sipariş verelim taksit taksit öderiz diyorum.
Bende sevmiyorum süpürge ev işi nankör hemen batıyor yine heryer

Bununbronz olanını cok istedim arkadaş sahte gibi duruyor dedi soguttu😂Bence tak çok hos😊
dursun daha iyi altın olduğu anlaşılmasın benimki sarı o yüzden takmıyorum bakır rengi yoktu burda olsa ondan alcaktım bakır rengi bir saatle çok güzel duruyor

alyans.jpg
10.yılda alyans mı değişirsem diye kafamda deli sorular var bunlar çok güzel arkadaş gösterdi aklımda kaldı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 175
Is yerini en son bombalayacagim o olacak

Kizlar o kdr farkli seyler donuyorki anlatamam bizmi anormaliz artik kafam durdu 3 gun rahat ettim yine sinirim zipladi
Pozitif cikan bir arkadasa izin yazmislar sisteme isletmemisler ucret sgk ile ilgili sorunlardan sokakta geziyormus

Benide iyiyim diye duydular tekrar yollar ariyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back