• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin kizlar
Aksam burda konusunca oturup malvarligimi doktum esime gel bakalim diyorum niye diyor ne gelen var ne giden :KK70:
Olsun ben yinede cikarip sevdim:KK70:
Bizim araba 345 bin olmus asla stok vermiyorlarmis bize nasil denk geldide hemen aldik cok sansliymisiz
345 bin uuuuu😂😂
Nasılsın

Mangal ailesi 😂😂😂
Sizin birikimler mangala gidiyor 😂😂😂
Şaka tabi ki aşırıya kaçmadan tabi ki harcanacak herşey para değil insanız yaşayacağız👍👍
Ahahahaha sdviyoz kiz napak kucuk cadida akisti kebapppp diyor mumbara filan bayiliyir🤭🤭
😂😂😂 kaçırmışım mesajı diyorum ya teyzeler gibiyim alışamadım yazmaya 😄 öyle izlenim şeklinde değil canım hani bilgi babında demiştim 🙋🏻‍♀️🥰 buradaki herkesin enerjisini seviyorum ondan geldim zaten 🤗
Hosgeldn canim benim
Gunaydin kizlar
Aksam burda konusunca oturup malvarligimi doktum esime gel bakalim diyorum niye diyor ne gelen var ne giden :KK70:
Bizim araba 345 bin olmus asla stok vermiyorlarmis bize nasil denk geldide hemen aldik cok sansliymisiz
Ayyyy cok iyi canim❤
Birikime bende katılabilirim 😍😍
Hosgeldin canim
Çocuksuz tadı tuzu olmaz evliliğin hayatın allah isteyen herkese nasip etsin
Benim üçüde sezeryan yoksa 4 ü yapıcam😂😂😂😂
Abovvvvv kizzzzz ben 2 tanesiyle perisan olmuşum 🤭👄
Bugün tavuk mantar sote niyetim vardı vazgeçtim 😒😒😒
Canım mercimekli köfte çekti salata tursu ayran 😍😍😍😍
Az yerim diyetteyim
Ayyy benimde canim istiyor bu hafta bende yapayim

Benim kucuk simdi bir tabak tursu yedi😂😂

Yarım 🤣 yok ben bedavaya gelmedim baya altınım vardı kv bana 5 i bir yerde takmıştı 🤩
Bana krediyle kocam bilezik aldı.3 yıl ödedik krediyi.Kayınvalide 5i biryerde taktı ve sen hala kayınvalideye laf atıyorsun bak bir daha duyayım napıyorum seni😂 NarinNarin NarinNarin Cedric1003 Cedric1003 kosun Tuğçe’nin 5i biryerdesi varmış😂

Bana krediyle kocam bilezik aldı.3 yıl ödedik krediyi.Kayınvalide 5i biryerde taktı ve sen hala kayınvalideye laf atıyorsun bak bir daha duyayım napıyorum seni😂 NarinNarin NarinNarin Cedric1003 Cedric1003 kosun Tuğçe’nin 5i biryerdesi varmış😂
🤣 ne yapayım kızzz kv bana taktı diye her yaptığı yanlışa susayım mı 🤣

Günaydın
Tuğçe, topic üye bakımından bereketli oldu baksana maşallah dünden bugüne birçok yeni isim var. İnşallah altın konusunda da bereketli olur 😂
Dimi boza ay çil çil altınlar alalım hep birlikte 😍

Gunaydin kizlar
Ağanın eli öpülmez😂

Kızlar kur artışının sebebi bulunmuş.Lütfen yapmayın yazıktır günahtır😂

Eklentiler

• AA601D7A-B8D0-4132-8069-80746F66F516.png
    AA601D7A-B8D0-4132-8069-80746F66F516.png
    452,3 KB · Görüntüleme: 51
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back