- 22 Ağustos 2015
- 29.618
- 1
- 86.357
- 598
Zeyno yaBende 5i biryerde olarak birikim yapıyorum sizce mantıklı mı
Eki Görüntüle 2715952
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeyno yaBende 5i biryerde olarak birikim yapıyorum sizce mantıklı mı
Eki Görüntüle 2715952
Keske parayi tl de birakmasan arada merkeze gidip altina cevir canimAltin almayı çok istiyorum ama merkez uzak..
Güne girip birikim yapabiliyorum suanlik sadece.. ben evlenirken çeyrek 140 ti.
Şimdiki duruma bakkk Allah'ım
Bakalım canım inşallah düşünüyorum.Keske parayi tl de birakmasan arada merkeze gidip altina cevir canim
Bugun kizlari disari cikartacam az istekleri olursa gram almak ıstiyorum bakalim bakalim bana ne kadara patlayacak2Bizde para kalmıyor parası olan arkadaşlar hic beklemesin gram çeyrek ne geliyorsa alsın düşeceğini hic sanmıyorum
Amerika seçimlerinden sonra herşeyin daha da yükseleceği soyleniyor
Seçimler netleşmeden birşey alınmaz şuan şahsenBizde para kalmıyor parası olan arkadaşlar hic beklemesin gram çeyrek ne geliyorsa alsın düşeceğini hic sanmıyorum
Amerika seçimlerinden sonra herşeyin daha da yükseleceği soyleniyor
hoşgeldinmerhaba kızlar yeni üye oldum bu platforma ama dışarıdan bir süredir takip ediyordum ben de katılmak isterim eğer kabul ederseniz
Kv değil de birşey geldi dün geceGünaydın kızlar.Oooo ev sahibi uyuyor ortada yok olmaz ki böyle tuce_tuce kayınvalide geldimi yoksa
Ay masallahKv değil de birşey geldi dün gece
Mangal ailesiBugun kizlari disari cikartacam az istekleri olursa gram almak ıstiyorum bakalim bakalim bana ne kadara patlayacak2
hayırlı olsun yeni incinizKv değil de birşey geldi dün gece