• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mangal ailesi 😂😂😂
Sizin birikimler mangala gidiyor 😂😂😂
Şaka tabi ki aşırıya kaçmadan tabi ki harcanacak herşey para değil insanız yaşayacağız👍👍
İbrahim Tatlıses in ekmek ısırdığı bi foto vardı capslerde dolaşan..o geldi aklıma 🙈😂😂😂 senin yavrular kaç yaşında Zeyno ? Kaderdaşız biz 🤗

Altin almayı çok istiyorum ama merkez uzak..
Güne girip birikim yapabiliyorum suanlik sadece.. ben evlenirken çeyrek 140 ti.
Şimdiki duruma bakkk Allah'ım🙆
Ben de merkeze uzağım diye trendyoldan alıyorum canım T ile başlayan kuyumcudan...tabi nakit alıma göre pahalıya geliyor ama uzun vadeli düşününce alamamaktan iyidir bence 😊

İbrahim Tatlıses in ekmek ısırdığı bi foto vardı capslerde dolaşan..o geldi aklıma 🙈😂😂😂 senin yavrular kaç yaşında Zeyno ? Kaderdaşız biz 🤗
Canım büyük kızım mayısta 9 olacak
Oğlum mayısta 6 olacak
Minik kızım da 25 aylık ellerinden öpsünler aşiret gibiyiz 😂😂

Seninkiler???

Yorumlari okudukca müge anlidaki teyze geldi aklima istiyom istiyom ben altinlarimi istiyom luge abla vermicek bana bu altinlarimi biliyom ben demesi yokmuydu 😂😂 tabi bu arada teyzeyi gordukce kendime benzetesim geldi esime bende istiyom altin istiyom isde aksama kadar diyorum ama herifde tik yok bitane altin var kendisinden onuda gozum gibi sakliyom 😂😂

Canım büyük kızım mayısta 9 olacak
Oğlum mayısta 6 olacak
Minik kızım da 25 aylık ellerinden öpsünler aşiret gibiyiz 😂😂

Seninkiler???
Maşallah 😂😂 aynen biz de 😜 oğlum 10yaşında büyük kızım 5 (bu ara doğum günleri) minnak kızım da haftaya 3aylık olacak inşallah 🤲 durup düşününce inanamıyorum bazen ben ne ara bu yaşa geldim de üç çocuğum oldu diye 🤔😂

Yorumlari okudukca müge anlidaki teyze geldi aklima istiyom istiyom ben altinlarimi istiyom luge abla vermicek bana bu altinlarimi biliyom ben demesi yokmuydu 😂😂 tabi bu arada teyzeyi gordukce kendime benzetesim geldi esime bende istiyom altin istiyom isde aksama kadar diyorum ama herifde tik yok bitane altin var kendisinden onuda gozum gibi sakliyom 😂😂
Bende eşime diyorum ki sarı kız alalım sarı kız alalım🤣🤣

Maşallah 😂😂 aynen biz de 😜 oğlum 10yaşında büyük kızım 5 (bu ara doğum günleri) minnak kızım da haftaya 3aylık olacak inşallah 🤲 durup düşününce inanamıyorum bazen ben ne ara bu yaşa geldim de üç çocuğum oldu diye 🤔😂
Seninle tanıştığımda hamileydin oğluna.Eşin şarka falan gitti ayrıydınız.Zaman su gibi akıyor

Çocuksuz tadı tuzu olmaz evliliğin hayatın allah isteyen herkese nasip etsin
Benim üçüde sezeryan yoksa 4 ü yapıcam😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back