• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E bebekteki tüm önlüklerden aldım sanırım çeşit çeşit 🤣 benim bebe kullanmak istemiyor 🤣
Ben lcw dan ücgenlerden aldım tutup ağzına sokuyor.Oioi silikon var onuda ağzına sokuyor yedirirken haliyle her yeri meyve mama üst değişirken soyunurken gülüyor giydirirken çığlık kiymet🤭tutup kaldıramayacağı bir önlük alicam büyük oglum kollarından ipini geçirip sırtından bağlamalı kullanıyorduk öyle bişey bulmam lazım galiba.Lekelenmesini geçtim üst giydirirken ağlıyor direniyor hem kendine hem bana eziyet oluyor.bunu günde 3-4 defa yapmak.

Kız bu evde priz bulmak tam bir macera🤣🤣

Ben pastayı kestim yedim bile🤪

Hoşgeldin canım bebelerinle mutlu günler❤️❤️❤️

Tatlım hoşgeldin😘😘

Ben altın taraftarıyım çeyrek gram ne olursa olsun sarı olsun🤣🤣🤣

Aynen kız onu bulamayanlar da var😭😭

Geçmiş olsun canım😥

5 grm çok ince olur canım günlük kullanamazsın hemen eğilir

Bende aslında bugünlerde biraZ euro alayım diyorum ama karar veremedim🤔🤔🤔
Çok teşekkür ederim 🤗 çok merak ediyorum eşin ne iş yapıyor İstanbul'da, neden siz de taşınmıyorsunuz🙈😜 biz de iki iki dört senemizi ayrı geçirdik ama malum doğu görevlerinde...sizde de olunca merak etmiştim...çok zor oluyor çocuklu olunca 😔

Çok teşekkür ederim 🤗 çok merak ediyorum eşin ne iş yapıyor İstanbul'da, neden siz de taşınmıyorsunuz🙈😜 biz de iki iki dört senemizi ayrı geçirdik ama malum doğu görevlerinde...sizde de olunca merak etmiştim...çok zor oluyor çocuklu olunca 😔
Ahahahahahh konuyu sıkı takip ediyorsun canım

Eşim özel sektörde
Büyük kızım bu sene spor lisesini kazandı gidemeyiz o yüzden zaten gitmeyi de istemiyorum ayda bir eşim gelecek 2 sene filan idare edicez

Sürekli orda olsaydı mecbur evi taşırdım

Ahahahahahh konuyu sıkı takip ediyorsun canım

Eşim özel sektörde
Büyük kızım bu sene spor lisesini kazandı gidemeyiz o yüzden zaten gitmeyi de istemiyorum ayda bir eşim gelecek 2 sene filan idare edicez

Sürekli orda olsaydı mecbur evi taşırdım
Evet dedim ya hepiniz hakkında az çok bir şeyler aklımda var 🙈😂 hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 🙏🤗

Herkes uyudu herhalde kızlar size güzel bir foto gönderiyorum içiniz açılsın

Eklentiler

• FBF70972-302E-4481-9EA1-4F55D48C98FC.jpeg
    FBF70972-302E-4481-9EA1-4F55D48C98FC.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 79

Merhaba Tugcecim, konun hayırlı olsun. Sarı kızlarınız şimdiden bereketli olsun🪙🪙🪙
Ayrıca davetin için sana da NarinNarin NarinNarin e de teşekkür ederim🤗

Siz daha iyi bilirsiniz, orası da bayadir geçmişi olan ve herkesin emek verdiği güzel bir konuydu. Neyse... uğrayan olursa orada da görüşürüz😉

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back