🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E bebekteki tüm önlüklerden aldım sanırım çeşit çeşit benim bebe kullanmak istemiyor
Ben lcw dan ücgenlerden aldım tutup ağzına sokuyor.Oioi silikon var onuda ağzına sokuyor yedirirken haliyle her yeri meyve mama üst değişirken soyunurken gülüyor giydirirken çığlık kiymettutup kaldıramayacağı bir önlük alicam büyük oglum kollarından ipini geçirip sırtından bağlamalı kullanıyorduk öyle bişey bulmam lazım galiba.Lekelenmesini geçtim üst giydirirken ağlıyor direniyor hem kendine hem bana eziyet oluyor.bunu günde 3-4 defa yapmak.

Çok teşekkür ederim çok merak ediyorum eşin ne iş yapıyor İstanbul'da, neden siz de taşınmıyorsunuz biz de iki iki dört senemizi ayrı geçirdik ama malum doğu görevlerinde...sizde de olunca merak etmiştim...çok zor oluyor çocuklu olunca

Ahahahahahh konuyu sıkı takip ediyorsun canım

Eşim özel sektörde
Büyük kızım bu sene spor lisesini kazandı gidemeyiz o yüzden zaten gitmeyi de istemiyorum ayda bir eşim gelecek 2 sene filan idare edicez

Sürekli orda olsaydı mecbur evi taşırdım

Evet dedim ya hepiniz hakkında az çok bir şeyler aklımda var hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

Merhaba Tugcecim, konun hayırlı olsun. Sarı kızlarınız şimdiden bereketli olsun
Ayrıca davetin için sana da NarinNarin e de teşekkür ederim

Siz daha iyi bilirsiniz, orası da bayadir geçmişi olan ve herkesin emek verdiği güzel bir konuydu. Neyse... uğrayan olursa orada da görüşürüz

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…