- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Ben lcw dan ücgenlerden aldım tutup ağzına sokuyor.Oioi silikon var onuda ağzına sokuyor yedirirken haliyle her yeri meyve mama üst değişirken soyunurken gülüyor giydirirken çığlık kiymetE bebekteki tüm önlüklerden aldım sanırım çeşit çeşitbenim bebe kullanmak istemiyor
Çok teşekkür ederimKız bu evde priz bulmak tam bir macera
Ben pastayı kestim yedim bile
Hoşgeldin canım bebelerinle mutlu günler
Tatlım hoşgeldin
Ben altın taraftarıyım çeyrek gram ne olursa olsun sarı olsun
Aynen kız onu bulamayanlar da var
Geçmiş olsun canım
5 grm çok ince olur canım günlük kullanamazsın hemen eğilir
Bende aslında bugünlerde biraZ euro alayım diyorum ama karar veremedim
Ahahahahahh konuyu sıkı takip ediyorsun canımÇok teşekkür ederimçok merak ediyorum eşin ne iş yapıyor İstanbul'da, neden siz de taşınmıyorsunuz biz de iki iki dört senemizi ayrı geçirdik ama malum doğu görevlerinde...sizde de olunca merak etmiştim...çok zor oluyor çocuklu olunca
Evet dedim ya hepiniz hakkında az çok bir şeyler aklımda varAhahahahahh konuyu sıkı takip ediyorsun canım
Eşim özel sektörde
Büyük kızım bu sene spor lisesini kazandı gidemeyiz o yüzden zaten gitmeyi de istemiyorum ayda bir eşim gelecek 2 sene filan idare edicez
Sürekli orda olsaydı mecbur evi taşırdım
Benim hakkımda önizlemini alayımEvet dedim ya hepiniz hakkında az çok bir şeyler aklımda varhayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Evet canım aldık geçenlerdeGümüş aldınız mı öyle mi hatırlıyorum zerya
Hoşgeldiniz biraz kendinizden bahseder misinizmerhaba kızlar yeni üye oldum bu platforma ama dışarıdan bir süredir takip ediyordum ben de katılmak isterim eğer kabul ederseniz
Hoşgeldin sevgim ben utandığım için etiket yapmadımGeldim mmmmmmm kızlar
Hoşbuldum tuğcecimHoşgeldin sevgim ben utandığım için etiket yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?