Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sancıyı da tek kişilik odada bekliyorsun doğum anında çatala götürüyorlar. Yanında annen falan kadın oluyor sancı beklerken ama bence 4-5 bin vermek yerine gidilirAaa bakmam lazım.Teşekkür ederim. Tek odaysa mukemmel hayır 300 400isteseler ayrı odaya inada razıyım. Devlet hastanelerin tek sevdiğim şeyi emzirmeye çok uğraşıyorlar. Özelde doğum yaptım hemen mama dayandılar
Benim mecburi sezeryan canım oğlumda sezeryandiEvet sancıyı da tek kişilik odada bekliyorsun doğum anında çatala götürüyorlar. Yanında annen falan kadın oluyor sancı beklerken ama bence 4-5 bin vermek yerine gidilir
Valla kocam bunalmasin diye birikim yapmaya karar verdim. 5 tane ceyregim var 1 tane ata var. Ama onlar bı guvence işte dursun kenarda. Doğum için extradan biriktirmek istiyorum.Evet sancıyı da tek kişilik odada bekliyorsun doğum anında çatala götürüyorlar. Yanında annen falan kadın oluyor sancı beklerken ama bence 4-5 bin vermek yerine gidilir
ayni bizim kombi bozulup duruyorBu sene zam daha çok sanırım baya öderiz gibi . Bende pazar akşam salondaki masa sandalyeleri oturma odasına götürelim diyorum bebek kaza geçirmez böylece . Tv yi se salona orası daha sıcak oluyor . Birde bizim kombi dandik
3bin iyi vermişsin canim hayirliolsun bu arada. Hangi şehir hangi hastaneEn yeni doğum parası ödeyen benim galiba.iki buçuk ay oldu memleketimde sezeryan oldum...üç çocuk üçü de aynı hastane aynı doktor yine anneciğimin evinde 3000le sezeryan oldum
Benim karşı komşum iyi sağolsun çocuklarımız aynı yaşta iyi oldu inşallah hep böyle güzel anlaşırız. Dedikodu çok oluyor onu farkettim çok sosyal olmamak lazımBen de lojmandayım ama görüşmüyorum kimseyle. Karşı komşumla kapıdan sadece.
Geldim canım etiketlenmiş kızlar sağolsunPenguen tatlım burası
O sıkıntı bizdede var dmekki herkesde olan bişey . Para çıkacak ya bı yer buluyor illakiayni bizim kombi bozulup duruyor
Teşekkür ederim canım özelden yazayım bir gizem olsun3bin iyi vermişsin canim hayirliolsun bu arada. Hangi şehir hangi hastane
olsunTeşekkür ederim canım özelden yazayım bir gizem olsun
Başınız sağolsun canm.oglun ve sen bize hakkınızı helal edinvatan sagolsun .o baki dunyada bizlerde yalan dunyada kaldik.
Estağfurullah olurmu oyle sey hakkim helal olsun .Başınız sağolsun canm.oglun ve sen bize hakkınızı helal edin
aynen oyleO sıkıntı bizdede var dmekki herkesde olan bişey . Para çıkacak ya bı yer buluyor illaki
Keşke ama hiç sanmıyorum düşeceğiniBen birsey soracağım kızlar döviz almak ne kadar mantıklı her ay 50-100 liralık döviz de almayı düşündüm ama bir süre sonra düşer de zarara girer miyim acaba
Kız bu evde priz bulmak tam bir maceraBen şarja yazıyorum tak şarja uyumayamı kaçıyorsun
Ben pastayı kestim yedim bileKız daha pasta kesecektik yede öyle git
Hoşgeldin canım bebelerinle mutlu günlerHoş buldum 36 yaşındayım..memurum..3.bebeğimi doğurmam sebebiyle izinliyim şu an...ben de asker eşiyim..şu an ennnnn doğuda bir ilçede yaşıyorum, yeni geldik yani ağustos sonunda...işte günlerim üç bebeyi yedir içir pişir taşır modunda geçiyor...kimseyi tanımıyorum burada.. koronadan ötürü de tanışmak görüşmek istemiyorum zaten...sizler hayatımda olursunuz belki diye düşündüm birinizi çok uzun yıllardır tanıyorum mesela, asker eşleri topiğinden, 12-13 yıl öncesinden, hatta Instagram'dan da takipleşiyoruz..bakalım bilecek mi beni
Tatlım hoşgeldinHarcamaktansa yastik altı durması daha iyi bence
Ben altın taraftarıyım çeyrek gram ne olursa olsun sarı olsunSelam. Bende esimi ikna ederek bu sene yatirima baslattim. Fakat yuksekken bozdur dusunce yaparsin dediğimde ikna olmuyor. Bana kalsa ne oynatcam parayi ama dinlemiyor.
Onceki gun biraz altin bozmuş norveç parasi yapmış. Danismiyor bile. 18 gr kadar altin var. Biraz dolar biraz euro bide norvec bilmemnesi var. Ben altin icin 525 bandini gorunce 550yi de gorebilir diye dusunmeye basladim. Euro icinde yil sonu 10.5 11 arasini gorur diye dusunuyorum. Ama düşünmekle olmuyor iste. Tam tersi olup cakilabilirde. Sizlerin ongorusu ne yönde. Birde ek hesap actik her ay 225tl orada biriktircekmiş. 1000 olunca yine döviz yapacakmis esim. Ayriyetten aylik 400 liralik 2 ayrı gündeyiz. Acaba gune girmek yerine yatirimmi yapsak demeye basladim
Aynen kız onu bulamayanlar da varVallahi onu bunu bilmem de birikim yapan kocayı bulmuş öp başının üstüne koy canım
Geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar yine başım ağrıdı nefret ediyorum bu rüzgardan akşam yemekten sonra uyudum biraz iyiyim şimdi çay demledim yanına bisküvi çıkardım kendime geldim :)
5 grm çok ince olur canım günlük kullanamazsın hemen eğilirÇok abartı değil şöyle 5 gr falan ama ince olsun istiyorum
Bende aslında bugünlerde biraZ euro alayım diyorum ama karar veremedimBen birsey soracağım kızlar döviz almak ne kadar mantıklı her ay 50-100 liralık döviz de almayı düşündüm ama bir süre sonra düşer de zarara girer miyim acaba