🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sancıyı da tek kişilik odada bekliyorsun doğum anında çatala götürüyorlar. Yanında annen falan kadın oluyor sancı beklerken ama bence 4-5 bin vermek yerine gidilir

Evet sancıyı da tek kişilik odada bekliyorsun doğum anında çatala götürüyorlar. Yanında annen falan kadın oluyor sancı beklerken ama bence 4-5 bin vermek yerine gidilir
Valla kocam bunalmasin diye birikim yapmaya karar verdim. 5 tane ceyregim var 1 tane ata var. Ama onlar bı guvence işte dursun kenarda. Doğum için extradan biriktirmek istiyorum.

ayni bizim kombi bozulup duruyor

En yeni doğum parası ödeyen benim galiba.iki buçuk ay oldu memleketimde sezeryan oldum...üç çocuk üçü de aynı hastane aynı doktor yine anneciğimin evinde 3000le sezeryan oldum
3bin iyi vermişsin canim hayirliolsun bu arada. Hangi şehir hangi hastane

Ben de lojmandayım ama görüşmüyorum kimseyle. Karşı komşumla kapıdan sadece.
Benim karşı komşum iyi sağolsun çocuklarımız aynı yaşta iyi oldu inşallah hep böyle güzel anlaşırız. Dedikodu çok oluyor onu farkettim çok sosyal olmamak lazım

Ben birsey soracağım kızlar döviz almak ne kadar mantıklı her ay 50-100 liralık döviz de almayı düşündüm ama bir süre sonra düşer de zarara girer miyim acaba

Ben şarja yazıyorum tak şarja uyumayamı kaçıyorsun
Kız bu evde priz bulmak tam bir macera
Kız daha pasta kesecektik yede öyle git
Ben pastayı kestim yedim bile
Hoşgeldin canım bebelerinle mutlu günler
Harcamaktansa yastik altı durması daha iyi bence
Tatlım hoşgeldin
Ben altın taraftarıyım çeyrek gram ne olursa olsun sarı olsun
Vallahi onu bunu bilmem de birikim yapan kocayı bulmuş öp başının üstüne koy canım
Aynen kız onu bulamayanlar da var
İyi geceler kızlar yine başım ağrıdı nefret ediyorum bu rüzgardan akşam yemekten sonra uyudum biraz iyiyim şimdi çay demledim yanına bisküvi çıkardım kendime geldim :)
Geçmiş olsun canım
Çok abartı değil şöyle 5 gr falan ama ince olsun istiyorum
5 grm çok ince olur canım günlük kullanamazsın hemen eğilir
Ben birsey soracağım kızlar döviz almak ne kadar mantıklı her ay 50-100 liralık döviz de almayı düşündüm ama bir süre sonra düşer de zarara girer miyim acaba
Bende aslında bugünlerde biraZ euro alayım diyorum ama karar veremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…