• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bana para lazim kzlar 😄😄 Doğum olmuş 4bin 5bin. Neyden kesicem ne almicam ne yapicam akıl verin bana da 😄
Devlet hastanesi yok mu ya da üniversite hastaneleride iyi oluyor çalışanları özel ilgi göstermiyor tabi ama ilkinde gatada yaptım resmen asker gibi emir verdiler bana sancı dan gözüm bişey görmüyor kaldıramıyorum bacaklarımı halim kalmadı siz kaldırın dedim şok oldular tabi herkese emir vermeye alışmışlar. İkincisinde özele gittim baktım çok tutuyor tahliller muayene boşver nasılsa biliyorsun nasıl doguracagını git tıp fakültesine dedim o zaman bile 3 bindi özel 2016 da şimdi ankarada olmuştur 6 bin

rabbim yardimciniz olsun . cok geliyormus bana gore .2+1bir evde oturuyorum bende zamlarla beraber dogalgaz faturam 300 geliyordu
Bu sene zam daha çok sanırım baya öderiz gibi . Bende pazar akşam salondaki masa sandalyeleri oturma odasına götürelim diyorum bebek kaza geçirmez böylece . Tv yi se salona orası daha sıcak oluyor . Birde bizim kombi dandik

Devlet hastanesi yok mu ya da üniversite hastaneleride iyi oluyor çalışanları özel ilgi göstermiyor tabi ama ilkinde gatada yaptım resmen asker gibi emir verdiler bana sancı dan gözüm bişey görmüyor kaldıramıyorum bacaklarımı halim kalmadı siz kaldırın dedim şok oldular tabi herkese emir vermeye alışmışlar. İkincisinde özele gittim baktım çok tutuyor tahliller muayene boşver nasılsa biliyorsun nasıl doguracagını git tıp fakültesine dedim o zaman bile 3 bindi özel 2016 da şimdi ankarada olmuştur 6 bin
Ben oğlumda 2 binle çıktım hastaneden Gaziosmanpasa Avrasya Hastanesi'nde yaptım doğumu çok güzel bir hastane ama doktorum gitti sadece emzirmeyle ugrasmadilar o yüzden çok kızdım

Depremden cok korktum. Allah birdaha kimseye yaşatmasın.Bu yıl maddi manevi bakacağız duruma kalma durumunda lojmana çıkalım diyoruz hayırlısı hakkımızda
Lojman çok iyi ben ilk defa geldim çocuklar rahatça oynuyor. Kafa dengi komşuna olunca gerçekten çok iyi geldi bana

Şimdi ne alıyoruz ne yapıyoruz kizlar . Hiç akıl veren yok ki😂😂 Neyden kisicaz. Elime 1000 lira geçiyor her ay. Giderler kuyumcuya 500 kaldı borç tulcuye 150 kaldı başkada borcum yok 😂

Benim kuzenim devlette yaptı onu gördüm asla doğum yapamam ben demiştim o zaman bekardım daha
Bende 2016 da özelde doğum yaptım 4 bindi birde ben doğumdan öncede hastanede yattım bir süre ama çok yardımcı oldular hem fiyatta hem bakım olarak
Şimdi yine kısmetse özelde yapacağım bu sefer özel sağlık sigortası ödüyor hepsini çok iyi oldu

• Beğen
Reactions: Z P
Şincik bi sorum olcak kızlar burası tam yeri, benim bi çivili altın bileziğim var yatırımlık değil takmak için ufak işçiliği olan, ama günlük kullanımda sıkıntı çıkarıyo takılıyo bi yerlere bişey olcak diye korkuyorum başka bi bilezik beğendim yine aynı yerden kelepçeli, hem oraya buraya takılmaz daha kullanışlı gözüktü gözüme gramajları aynı sayılır az fark öderim sanırım ama değişim yapıyolarmı ki bu işçilikli ürünlerde fiyat düşeceğinden çokmu ödenir üstüne, hiç değiştirmesemmi bilemedim
Elbette ki işçilik olacaktır en iyisi kuyumcuya sormak 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back