- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Artık en temizi evde Doğum olacakValla bana para lazim kzlar Doğum olmuş 4bin 5bin. Neyden kesicem ne almicam ne yapicam akıl verin bana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık en temizi evde Doğum olacakValla bana para lazim kzlar Doğum olmuş 4bin 5bin. Neyden kesicem ne almicam ne yapicam akıl verin bana da
Peteklerde ayarlamak için derece var 1-5 arası ordan ayarlama yapıyoruz isi pay ölçer var herkes ne kadar yakarsa o kadar ödüyor. Oyle asiri üşüyecek bir hava yok aslında 10-15 derece arası. Simdide birtek oturma odasını yakacağım diğer odaları kapatcam yatak odasını da akşamları Acar’ım. Yoksa fatura kabarık geliyorNe kadar ödüyorsunuz aylık
Merkezi sistemle zor oluyor mu istediğin zaman yakamıyorsun
Gündüz üşüdünüz mü mesela yanmayınca
Aşmış kendiniSorma benimki de bana benzedi iyice, arabayı satıp altınmı alsak dedi bugün şoktayın
rabbim yardımcıniz olsun aylik ne kadar geliyor faturaMerkezi sistem sanki daha iyi gibi mesela alt kat benim oturduğum oturma odasını yakmıyordu çocuk odasını yakmıyordu . Oturma odasının 2 cephe sokak zaten 0 yalıtım çok soğuk oluyordu . Geçen sene 19 derecede çocuk büyüttüm battaniye arasında . Bu sene çocuk yerde oturma odasını kapatıp tv salona götürelim diyorum bu sene salonda oturalım . Zaten şuan alt kat tamamen boş donacağız .
Zeki kadınları severim Allah kerim..güzel olsun inşallah her şey3 çocuk ücra köşe dedin kafamda canlandın hemenBiz izmirdeyiz seneye Allah Kerim
Tam dağın dibinde lojman en üstte bizimki anlatamam rüzgarı küçük kızm 17 kg onu uçurur uğultusu evin içindeSon 4 bölüm kaldı diziyi bitiricem ama uyku hep ağır basıyor bitiremedim bir türlü
Şimdide karnım acıkmaya başladı
Burdada baya rüzgar var şu an
Ahah en temizinden Hayır bide sezeryanArtık en temizi evde Doğum olacak
Ben 1000 TL ye bebe doğurdumValla bana para lazim kzlar Doğum olmuş 4bin 5bin. Neyden kesicem ne almicam ne yapicam akıl verin bana da
Geçen sene 500 geldi hep ama bu sene çok daha yüksek olur .rabbim yardımcıniz olsun aylik ne kadar geliyor fatura
Depremden cok korktum. Allah birdaha kimseye yaşatmasın.Bu yıl maddi manevi bakacağız duruma kalma durumunda lojmana çıkalım diyoruz hayırlısı hakkımızdaZeki kadınları severim Allah kerim..güzel olsun inşallah her şey
Şehir hastanesi varsa olduğun şehirde çok memnun herkes tek kişilik odalarda hepValla bana para lazim kzlar Doğum olmuş 4bin 5bin. Neyden kesicem ne almicam ne yapicam akıl verin bana da
Lojman iyi fikir benceDepremden cok korktum. Allah birdaha kimseye yaşatmasın.Bu yıl maddi manevi bakacağız duruma kalma durumunda lojmana çıkalım diyoruz hayırlısı hakkımızda
Cok fark eder.14auardır o alırken pahalı satarken ucuzla gidiyor.Şincik bi sorum olcak kızlar burası tam yeri, benim bi çivili altın bileziğim var yatırımlık değil takmak için ufak işçiliği olan, ama günlük kullanımda sıkıntı çıkarıyo takılıyo bi yerlere bişey olcak diye korkuyorum başka bi bilezik beğendim yine aynı yerden kelepçeli, hem oraya buraya takılmaz daha kullanışlı gözüktü gözüme gramajları aynı sayılır az fark öderim sanırım ama değişim yapıyolarmı ki bu işçilikli ürünlerde fiyat düşeceğinden çokmu ödenir üstüne, hiç değiştirmesemmi bilemedim
rabbim yardimciniz olsun . cok geliyormus bana gore .2+1bir evde oturuyorum bende zamlarla beraber dogalgaz faturam 300 geliyorduGeçen sene 500 geldi hep
Aaa bakmam lazım.Teşekkür ederim. Tek odaysa mukemmel hayır 300 400isteseler ayrı odaya inada razıyım. Devlet hastanelerin tek sevdiğim şeyi emzirmeye çok uğraşıyorlar. Özelde doğum yaptım hemen mama dayandılarŞehir hastanesi varsa olduğun şehirde çok memnun herkes tek kişilik odalarda hep
İşçilik çok fark eder bence yaaaŞincik bi sorum olcak kızlar burası tam yeri, benim bi çivili altın bileziğim var yatırımlık değil takmak için ufak işçiliği olan, ama günlük kullanımda sıkıntı çıkarıyo takılıyo bi yerlere bişey olcak diye korkuyorum başka bi bilezik beğendim yine aynı yerden kelepçeli, hem oraya buraya takılmaz daha kullanışlı gözüktü gözüme gramajları aynı sayılır az fark öderim sanırım ama değişim yapıyolarmı ki bu işçilikli ürünlerde fiyat düşeceğinden çokmu ödenir üstüne, hiç değiştirmesemmi bilemedim
Coronadan dolayı bence özel daha hijyenik ama sen bilirsin.Aaa bakmam lazım.Teşekkür ederim. Tek odaysa mukemmel hayır 300 400isteseler ayrı odaya inada razıyım. Devlet hastanelerin tek sevdiğim şeyi emzirmeye çok uğraşıyorlar. Özelde doğum yaptım hemen mama dayandılar
Asya Hastanesi'ne gidicem muayenesi 120 TL . Uygun geldi bana diğerleri masaallah 200 250 400Coronadan dolayı bence özel daha hijyenik ama sen bilirsin.
Ev sahibimiz misafirperver diye geldik kaldık.Kalk kız çayları tazele çekirdek getir birazda