• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar ödüyorsunuz aylık
Merkezi sistemle zor oluyor mu istediğin zaman yakamıyorsun
Gündüz üşüdünüz mü mesela yanmayınca
Peteklerde ayarlamak için derece var 1-5 arası ordan ayarlama yapıyoruz isi pay ölçer var herkes ne kadar yakarsa o kadar ödüyor. Oyle asiri üşüyecek bir hava yok aslında 10-15 derece arası. Simdide birtek oturma odasını yakacağım diğer odaları kapatcam yatak odasını da akşamları Acar’ım. Yoksa fatura kabarık geliyor 😂

Merkezi sistem sanki daha iyi gibi 😖 mesela alt kat benim oturduğum oturma odasını yakmıyordu çocuk odasını yakmıyordu . Oturma odasının 2 cephe sokak zaten 0 yalıtım çok soğuk oluyordu . Geçen sene 19 derecede çocuk büyüttüm battaniye arasında . Bu sene çocuk yerde 🙄 oturma odasını kapatıp tv salona götürelim diyorum bu sene salonda oturalım . Zaten şuan alt kat tamamen boş donacağız .
rabbim yardımcıniz olsun aylik ne kadar geliyor fatura

Şincik bi sorum olcak kızlar burası tam yeri, benim bi çivili altın bileziğim var yatırımlık değil takmak için ufak işçiliği olan, ama günlük kullanımda sıkıntı çıkarıyo takılıyo bi yerlere bişey olcak diye korkuyorum başka bi bilezik beğendim yine aynı yerden kelepçeli, hem oraya buraya takılmaz daha kullanışlı gözüktü gözüme gramajları aynı sayılır az fark öderim sanırım ama değişim yapıyolarmı ki bu işçilikli ürünlerde fiyat düşeceğinden çokmu ödenir üstüne, hiç değiştirmesemmi bilemedim

Şincik bi sorum olcak kızlar burası tam yeri, benim bi çivili altın bileziğim var yatırımlık değil takmak için ufak işçiliği olan, ama günlük kullanımda sıkıntı çıkarıyo takılıyo bi yerlere bişey olcak diye korkuyorum başka bi bilezik beğendim yine aynı yerden kelepçeli, hem oraya buraya takılmaz daha kullanışlı gözüktü gözüme gramajları aynı sayılır az fark öderim sanırım ama değişim yapıyolarmı ki bu işçilikli ürünlerde fiyat düşeceğinden çokmu ödenir üstüne, hiç değiştirmesemmi bilemedim
Cok fark eder.14auardır o alırken pahalı satarken ucuzla gidiyor.

Şehir hastanesi varsa olduğun şehirde çok memnun herkes 😊 tek kişilik odalarda hep
Aaa bakmam lazım.🥰Teşekkür ederim. Tek odaysa mukemmel hayır 300 400isteseler ayrı odaya inada razıyım. Devlet hastanelerin tek sevdiğim şeyi emzirmeye çok uğraşıyorlar. Özelde doğum yaptım hemen mama dayandılar

İşçilik çok fark eder bence yaaa

Aaa bakmam lazım.🥰Teşekkür ederim. Tek odaysa mukemmel hayır 300 400isteseler ayrı odaya inada razıyım. Devlet hastanelerin tek sevdiğim şeyi emzirmeye çok uğraşıyorlar. Özelde doğum yaptım hemen mama dayandılar
Coronadan dolayı bence özel daha hijyenik ama sen bilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back